Υπάρχουν μυστικά λάμψης για βαμμένα μαλλιά και εντοπίζονται σε αλλιώτικα στέκια

by

Κάποτε ρωτούσα “Γιατί να επιλέξεις βαφή φυτικής προέλευσης ως θεραπεία λάμψης των μαλλιών σου;” Κι η απάντηση ήταν λίγο ή πολύ γνώριμη. Μια αγαπημένη ιστορία λάμψης που διαδραματίζεται σε στέκια με ανθρώπους που μιλούν την ίδια γλώσσα (τη γλώσσα της καρδιάς).

Νομίζω ότι κάθε ωραίο χρώμα στα μαλλιά στέκεται περήφανο δίπλα από το συναίσθημα. Και το συναίσθημα χρωματίζει την κάθε κίνηση και το κάθε hair look. Το’χεις;

Τσεκ στα υλικά για φωτεινό χρώμα. Ένας color expert αφήνει μερικά λόγια εμπιστοσύνης να χρωματίσουν τις σκέψεις και τις επιλογές σου, ζουμ σε μερικά υπέροχα προϊόντα περιποίησης και πάρε μια τζούρα από τη δύναμη της φύσης.

Δες το IGTV που έχει ανέβει στο instagram acount μου. Ο Ηλίας, Αveda Artist στο κομμωτήριο Aveda Teo (Γλυφάδας) αφήνει σκόρπιες λέξεις να αναδείξουν την αίσθηση που νιώθεις κανείς χρησιμοποιώντας βαφές Aveda. Δεν υπάρχει σειρά στις συμβουλές. Κράτησε την ενέργεια και τη φυσική λάμψη που αγκαλιάζει αθόρυβα τις όποιες επιθυμίες για αλλαγή των θέλω σου ή τόνωση των ήδη γνώριμων επιλογών σου.

“Στην Aveda βάζουμε πρώτα μάσκα και μετά conditioner για να κλειδώσουμε το χρώμα.” Η Ηλίας μοιράζεται γνωστά κι άγνωστα μυστικά λάμψης. Ένας λατρεμένος Aveda Artist που βρίσκει με δεξιοτεχνία την άνεση στην κάμερα του Beauty Diaries, όπως βρίσκει πάντα την τέλεια απόχρωση για κάθε τύπο γυναίκας.

Μπες στο IGTV να δεις, να μάθεις και να νιώσεις. Μπες και πάρε μέρος σ’ ένα διαγωνισμό για αλλιώτικη λάμψη. Κέρδισε δώρο βαφές Aveda ή θεραπείες στον λουτήρα για λάμψη στα βαμμένα σου μαλλιά. Κέρδισε ό,τι θες.

Η ομορφιά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη μοιράζεσαι. Τι λες;Comments

  1. Γειά σας! Βάφω τα μαλλιά μου τα τελευταία 20 χρόνια, από καστανή σκούρα είμαι κατά ξάνθη με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να έχουν ανάγκη από θεραπείες! Ευχαριστω!

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.