Η λατρεμένη μου σειρά Bb CURL της Bumble and bumble βραβεύτηκε

by

Νιώθω μια κάποια δικαίωση μ’ αυτό το νέο. Βλέπεις αυτή η σειρά για μπούκλες που βραβεύθηκε είναι χρόνια τώρα η πιο λατρεμένη μου όλων στην κατηγορία. Πήρε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Περιποίηση Μαλλιών της Επιλεκτικής διανομής στα PRIX DE BEAUTÉ 2020, που δόθηκαν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής, διοργανώνει κάθε χρόνο περιοδικό BEAUTE, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ).

Κι όταν μιλάμε για τα βραβευμένα προϊόντα της σειράς Bb Curl της Bumble and bumble μιλάμε για τρία ΥΠΕΡΟΧΑ προϊόντα που προσφέρουν στα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά τις πιο τέλειες μπούκλες γεμάτες λάμψη, κίνηση και ελαστικότητα.  Επιβεβαιώνω!

To Curl Anti-Humidity Gel-Oil περιέχει εκχυλίσματα από τροπικά έλαια και συνδυάζει το δυνατό κράτημα ενός gel με την πολύτιμη θρέψη ενός ελαίου. Οι μπούκλες αποκτούν σούπερ λάμψη και φανταστική κίνηση.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η μάσκα Curl Butter Masque είναι η ιδανική θεραπεία για τις ταλαιπωρημένες μπούκλες. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο βάθος της τρίχας και χαρίζει ζωντάνια και λάμψη στα σγουρά μαλλιά.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ

Το Curl Luminous Oil Spray περιέχει ένα ξωτικό μείγμα ελαίων που ενυδατώνει τις «διψασμένες» μπούκλες, προστατεύει από τη θερμότητα και τον ήλιο (φίλτρα UV) και αντιμετωπίζει το ενοχλητικό φριζάρισμα. Για μπούκλες με υπέροχο άρωμα και απίθανη λάμψη.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η ολοκληρωμένη σειρά Bb Curl της Bumble and bumble αποτελείται από 8 εξειδικευμένα προϊόντα και δίνει στις μπούκλες των μαλλιών αυτό ακριβώς που χρειάζονται: λάμψη, ενυδάτωση, ελαστικότητα και παιχνιδιάρικη κίνηση.



Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Acne-Exile: Μήπως “κρύβεσαι” κι εσύ εξαιτίας της ακμής;

Το “Ιερό Δισκοπότηρο” που δρα κατά της κυτταρίτιδας και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία…

Skincare: Η νέα εποχή ανήκει στα συστατικά

Η νέα all-in-one ενυδατική κρέμα προσώπου με SPF είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της νέας γενιάς αντηλιακών

Όταν ανοίγει ο καιρός δεν χρειάζεσαι νέο foundation. Χρειάζεσαι αυτό το τρικ!

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • :: 🎀
  • Maybe we can put a red/pink lollipop on the sink
  • aydriananeapolitan ✶
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.