Λέξεις κι έννοιες μπερδεύονται κάπως. Mην ανησυχείς. Είναι η εποχή τέτοια. H τελειότητα στριμώχνεται στις γωνίες της ψηφιακής γειτονιάς με την κανονικότητα. Κι εσύ εκεί ψάχνεις πλευρά για να ακουμπήσεις. Kαι συνήθως ακουμπάς εκεί που είναι πιο βολικά. Βολέψου όπου σ’ ευχαριστεί. Μόνο βολέψου. Στο μεταξύ, δες την τελεία απλώς ως ένα σημείο στίξης. Είναι το σωστό μήνυμα ότι κάτι μόλις τελείωσε. Προχώρα λοιπόν παρακάτω από την αρχή, χρησιμοποιώντας κεφαλαίο! Πρόσθεσε και την έκπληξη του θαυμαστικού αν χρειαστεί. Έχεις ερώτηση; Είναι απαραίτητη κι αυτή για να εκδηλώσεις την αγωνία σου. Το θέμα είναι να μπεις ξανά στο παιχνίδι της εποχής.

Αφήνω εδώ μια συζήτηση που είχα κάποια στιγμή με μια φίλη μου: «Τίποτα δεν έχω να σου πω», μου λέει στο τηλέφωνο σε ερώτησή μου: “Τι νέα”;. «Τίποτα;» Για αρχή η φωνή μου ανεβαίνει λίγο. Και στη συνέχεια ρίχνω τόνο για να δώσω βάθος σε κάθε λέξη: «Σταμάτα να φλερτάρεις με το φόβο, κράτησε σε απόσταση την όποια απαισιοδοξία και προχώρα τώρα.  Οκ! Δεν κάνεις τη δουλειά των ονείρων σου. Πράγματι, δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες δουλειές! Γιατί, όμως, δεν δημιουργείς μόνη σου μία;» Τελεία. Εδώ μπαίνει τελεία και ψάχνεις το τέλεια. «Ξέρω ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Δες όμως τις νέες ευκαιρίες. Δες τις όποιες ιδέες σου και κοίτα να τις βάλεις σ’ ένα χαρτί. Αυτή η εποχή είναι ιδανική για συνεργασίες με ανθρώπους που μιλάς την ίδια γλώσσα, που έχεις τους ίδιους φόβους, αλλά και τις ίδιες ανάγκες. Δες από την αρχή στο τι κάνεις καλά. Δες από την αρχή την κάθε  αδυναμία σου και κάνε τη δύναμη. Τώρα είναι η ευκαιρία. Ευκαιρία να ξεκουνηθείς από το τίποτα, κάνοντας κάτι. Και σε κλείνω τώρα γιατί έχω κάτι να κάνω». Αυτά της είπα. Τέλεια δεν ήταν, αλλά αυτή η φίλη θέλεις τις τελείες της για να ξεκουνηθεί. Και το έκανε. Ξεκουνήθηκε. Τελεία και τέλεια.

Κοίτα να κάνεις κάθε τελεία να δείχνει τέλεια.

Συγκεντρώνοντας πολλές τελείες τράβηξε εκεί μια γραμμή. Φαντάσου τη σαν τη γραμμή eyeliner. Ακόμη κι αν δεν είναι τέλεια, είναι αυτή που εσύ σχεδιάζεις. Κι έχει σίγουρα μια δυναμική.

πι.ες: Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που λειτουργεί ως υλικό για ένα νέο λαμπερό λουκ.

το νου σου όμορφε κόσμε

η ομορφιά είναι συναίσθημα

 

 Comments

  1. Πόσο δίκιο έχεις! Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πάντα με την ματιά της αισιοδοξίας και τα κάνεις να φαίνονται τέλεια! Είσαι υπέροχη φίλη !

    1. Aυτή η ματιά είναι η μόνη που καθαρίζει το βλέμμα κι απομακρύνει από μπροστά κάθε σκουπιδάκι φίλη 🙂

  2. Είναι δώρο Θεού να σε έχουμε δίπλα μας και να μας βοηθάς να τα βλέπουμε όλα τέλεια! Είναι χάρισμα και εύχομαι να μην σταματήσεις λεπτό να μας ξεκουνάς!

  3. Χαιρετίζω τις τελείες μας, ζωγραφίζοντάς τις σαν μαργαρίτες, και συνεχίζω, ακολουθώντας την τέλεια ομορφιά τους.

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.