Έτσι διαχειρίσου τις γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη

by

Ψυχολογικά πιο έντονες και σίγουρα πιο δύσκολα διαχειρίσιμες, οι γραμμές και οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη κρύβουν μεγαλύτερες ανασφάλειες και φόβους για το χρόνο κι όσα αυτός αφήνει πίσω του. 

Κι εκεί που μελετάς αυτά τα λίγα ή πολλά σημάδια γύρω από τα χείλη σκέφτεσαι τι μπορεί να έχει πάει λάθος. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο που εσύ ως καπνίστρια ξεφυσάς για να αντιμετωπίσεις την πρώτη αναγνωρίσιμη εικόνα μιας κακής συνήθειας. Και θες οπωσδήποτε λύση. Κι η λύση είναι από εδώ και στο εξής να φροντίζεις πιο μεθοδικά την περιοχή, εννοώντας να περιποιείσαι τα σημεία γύρω από τα χείλη σου καθημερινά κι εντατικά. Τα ίδια ισχύουν και για σένα που δεν καπνίζεις, αλλά γελάς από καρδιάς και πολύ (καθημερινά) με αποτέλεσμα να «γραμμώνει» αρκετά η γύρω περιοχή στο στόμα σου.

Για την ιστορία, υπάρχουν δύο είδη ρυτίδων γύρω από τα χείλη. Οι ρυτίδες της καπνίστριας (είναι αυτές οι συνεχόμενες συσπάσεις που τις δημιουργούν με το χρόνο) και οι ρυτίδες του γέλιου (είναι αυτές που ξεκινούν από τα πλάγια της μύτης και φτάνουν μέχρι τις γωνίες του στόματός σου). Οι δεύτερες σε πολλές γυναίκες δείχνουν τελείως γοητευτικές, αλλά εσύ ξέρω ότι θες να μπορείς να τις εξαλείψεις, ή έστω να τις ελαχιστοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν σύμμαχοι κι ώρα να κρατήσεις μια καλή λίστα απ’ αυτούς.

Διάβασε περισσότερα, όπως τα έγραψα, στο Bovary, όπου μοιράζομαι μικρά μυστικά ομορφιάς κι αγαπημένα προϊόντα, μέσα από τη στήλη Τάδε Έφη…

εις το επανιδείνΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

Deodorant Balm: Εσύ, έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.