άρωμα με τριαντάφυλλα

Είναι δυνατόν ένα άρωμα με τριαντάφυλλα να θεραπεύει την καρδιά;

by

Το άρωμα είναι μαγικό. Έχει μια μοναδική δυναμική. Αφήνει το σημάδι του. Αποτυπώνει στιγμές και συναισθήματα. Κάθε άρωμα μιλάει για σένα. Δείχνει προσωπικότητα, αλλά και διάθεση. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς “κάθε άρωμα έχει μια επίδραση στην ψυχική σου διάθεση”.

Η όσφρηση είναι η πιο δυνατή από όλες τις αισθήσεις. Γι’ αυτό κι η επιλογή ενός αρώματος σου δείχνει που είσαι, τι θέλεις, αλλά και πώς νιώθεις.

Κι είναι και τα συστατικά. Εκατοντάδες συστατικά που μπλέκονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μικρές ή μεγάλες αρωματικές ιστορίες αγάπης, έρωτα, πάθους, γοητείας, αυτοπεποίθησης, αλλά και ρομαντισμού.

Και το τριαντάφυλλο είναι η βασίλισσα των λουλουδιών. Αν προσέξεις τη δομή του θα δεις ότι είναι πολύ ιδιαίτερη. Έχει πέντε πέταλα που επαναλαμβάνονται ατέλειωτες φορές τα οποία τυλίγουν το κέντρο του όταν αυτό είναι καλλιεργημένο. Κι όταν ένα τριαντάφυλλο είναι άγριο (Rosa canina) τα πέταλά του βρίσκονται σε μια τέλεια ευθεία. Το κοινό, ωστόσο, ανάμεσα σε όλα τα ήδη των τριαντάφυλλων είναι το μπουμπούκι τους, που έχει πάντα το σχήμα ανάποδης καρδιάς(!).

Δεν είναι τυχαίο, που το τριαντάφυλλο συμβολίζει την ιερή και ταυτόχρονα εγκόσμια αγάπη – κάτι που το καθιστά ολοκληρωμένο.

Ο οίκος Gianfranco Ferrè φαίνεται να μελέτησε αρκετά το θέμα άρωμα και τριαντάφυλλο. Έτσι δημιούργησε το Blooming Rose, το νέο γυναικείο του άρωμα, που θεωρείται από ειδικούς του είδους, απόλυτα θαυματουργό, καθώς θεραπεύει και προστατεύει τις καρδιές των γυναικών (omg).

Blooming Rose, Gianfranco Ferrè

O νέος αρωματοποιός του διάσημου οίκου, Alex Lee, έχει μια φανταστική θεωρία, που την έχει ήδη διαδώσει. Θεωρεί όλα τα αρώματα ως συναισθηματικά φάρμακα. Καθόλου παράξενο λοιπόν, που δημιούργησε αυτό το οσφρητικό αποτέλεσμα σαν μια σύνθεση που προκαλεί γαλήνη.

Οι νότες κορυφής του αρώματος Blooming Rose έχουν μια ενέργεια όπως οι βιταμίνες των φρούτων (κίτρο, φραγκοστάφυλο και βατόμουρο). Στην καρδιά του βρίσκεται η υπνωτική δύναμη των πιο αρωματικών λουλουδιών (φρέζια και γιασεμί), ενώ το υπέροχο και φίνο τριαντάφυλλο, με το αιθέριο έλαιό του, προσφέρει τελείως θεραπευτικά αποτελέσματα. Οι ξύλινες νότες βάσης είναι ζεστές και συμπληρώνουν αυτό το ειδικό φίλτρο που σκορπάει φρεσκάδα και συναισθηματική δύναμη.

Το Blooming Rose από τον οίκο Gianfranco Ferrè ανήκει στην φλοράλ φρουτώδη οικογένεια, που είναι μια ισχυρή τάση της αρωματοποιίας σήμερα.

Το βατόμουρο που χρησιμοποιείται είναι πολύ ξεχωριστό επειδή δημιουργήθηκε μέσα από μια ειδική μέθοδο εκχύλισης "Jungle Essence TM«, ώστε να επιτυγχάνεται η υψηλότερη δυνατή οσφρητική συγκέντρωση
στο αιθέριο έλαιο.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα και κάθε άρωμα έχει τη στιγμή τουΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.