3 λόγοι να προσθέσεις αυτή την αντηλιακή gel κρέμα προσώπου στο νεσεσέρ σου

by

Τα οφέλη της αντηλιακής προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσής σου στον ήλιο είναι προφανή. Δε νοείται να απολαύσεις τις ηλιόλουστες μέρες αυτής της μοναδικής χώρας μας χωρίς αντηλιακό. Κι αυτό χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά ειδικά τώρα που ο ήλιος καίει περισσότερο ένας λόγος παραπάνω. 

Τώρα, εσύ που θες να ξέρεις τα πάντα όλα για τα ωραία αντηλιακά προϊόντα που υπάρχουν αυτή η gel κρέμα προσώπου με τη μη λιπαρή υφή και την πολύ υψηλή προστασία spf 50+ της Garnier, αξίζει της προσοχής σου. Έχει μη λιπαρή υφή, πολύ υψηλή προστασία κι είναι κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες, που δεν αντέχουν καθόλου τα χάδια του ήλιου. 

Το Sensitive Αdvanced με SPF 50+ της Garnier είναι κατάλληλο αντηλιακό ΚΑΙ για λιπαρές επιδερμίδες. Ξεχωρίζει για το πόσο ανάλαφρο είναι. To είχα μαζί στις διακοπές μου. Το λάτρεψε και ο άντρας μου που δε θέλει και πολλά στο πρόσωπό του. Οπότε είναι στα σίγουρα ένα υπέροχο αντηλιακό που σηκώνει μοιρασιά με τον άνθρωπό σου (που έχει γένια και δε θέλει λευκά σημάδια και βαριές υφές πάνω του). 

Σ’ άλλα απαραίτητα, η ενισχυμένη προστασία που δίνει αυτό το αντηλιακό gel προσώπου της Garnier είναι κατά των υπεριωδών ακτινών μεγάλου μήκους UVA.

Για την ιστορία (και προς κάποια γνώση και συμμόρφωση) οι ακτίνες UVA αποτελούν την πλειοψηφία της υπεριώδους ακτινοβολίας UV που φτάνει στη γη. Διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και μπορούν να προκαλέσουν μακροχρόνια φθορά που δεν είναι άμεσα ορατή. Είναι ιδιαίτερα επιθετικές σε ανοιχτόχρωμες κι ευαίσθητες επιδερμίδες, που δεν αντέχουν τον ήλιο. 

Garnier

tip για tip

Άπλωσε το αντηλιακό προϊόν πριν την έκθεση στον ήλιο και πάντα σε καθαρή επιδερμίδα. Επανάλαβε συχνά και σε άφθονη ποσότητα για να διατηρήσεεις την προστασία, κυρίως μετά από κολύμπι, εφίδρωση και σκούπισμα με πετσέτα.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Mα μπορεί μόνο ένα προϊόν περιποίησης να ανανεώσει κάθε επιδερμίδα σε 8 ημέρες (αλήθεια τώρα);

Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό που φωτίζει τη φροντίδα του εαυτού σου (συγκινήσου ελεύθερα και λάτρεψε κι άλλο το DOVE)!

Skin Icing: Το hot beauty trend που ξεκίνησε από το TikTok κάνει πια ομορφοχαμό παντού!

Υπάρχει σωστός τρόπος για την εφαρμογή ενός ελαίου στο πρόσωπο και κοίτα να τον υιοθετήσεις!

Έλαια προσώπου: Όλα όσα μ’ αρέσουν σ’ αυτά και κάποια πολύ ιδιαίτερα κι αγαπημένα που πρωταγωνιστούν στο μπουντουάρ μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.