Μην παραλείπεις ΠΟΤΕ την κρέμα ματιών σου, NAI;

by

Ξεκινώντας από τα βασικά, έτσι για την ιστορία κάνεις πάνω από 10.000 βλεφαρίσματα την ημέρα! Τι σημαίνει αυτό; Αυτή η τόσο ευαίσθητη περιοχή δουλεύει πυρετωδώς κι είναι εξαιρετικά λεπτή. Κι επιπλέον; Είναι μια περιοχή που παρουσιάζει ευαισθησία απέναντι στο ηλιακό φως, ενώ την ίδια στιγμή έχει να διαχειριστεί το οξειδωτικό στρες. Μ’ αυτά και μ’ αυτά εμφανίζονται οι μαύροι κύκλοι, τα πρηξίματα και οι σακούλες και φυσικά οι πρώτες λεπτές ρυτίδες, που αν δεν τις φροντίσεις μπορούν γρήγορα κι απρόσμενα να γίνουν βαθιές.  

Δεδομένου ότι το περίγραμμα των ματιών έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπό σου, η αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα σαφώς και δεν μπορεί να προστατεύσει επαρκώς την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Οπότε χρειάζεσαι κι έχεις ανάγκη μια πιο ειδική κρέμα για την περιοχή, καθώς αν αυτή η τόσο ευαίσθητη περιοχή δεν περιποιηθεί σωστά θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσει χαλάρωση κι απώλεια όγκου (εκτός από γραμμές και ρυτίδες). 

Φίλοι δερματολόγοι κι ειδικοί της κοσμετολογίας λένε συχνά ότι μια κρέμα προσώπου ή κι ένας ενισχυμένος ορός περιέχει τόσο ισχυρά συστατικά, που το πιο πιθανόν είναι να προκαλέσουν ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

tip για tip

Για την τέλεια εφαρμογή αλλά και για την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας της επιδερμίδας άπλωσε την όποια κρέμα ματιών με πολύ απαλά χτυπηματάκια (κατά προτίμηση με το δείκτη).

Το νου σου όμορφε κόσμε, να σε φροντίζεις πάντα καθημερινά και σωστά.Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

5 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μέικαπ για μεγάλη διάρκεια

Είναι οι ενυδατικές κρέμες με SPF τόσο αποτελεσματικές όσο το αντηλιακό;

To limited edition άρωμα της diptyque που αγάπησα, όσο κανένα άλλο!

8 ΤΕΛΕΙΕΣ ανάλαφρες ενυδατικές που είναι σαν ένα δροσερό ποτήρι νερό για τη διψασμένη επιδερμίδα

Όσα ξεχώρισα από τον κόσμο της ομορφιάς για την εβδομάδα που πέρασε

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.