Ξεφλουδίζουν τα νύχια σου; Κάνε 2-3 σωστές κινήσεις και σώσε την κατάσταση!

by

Τα υγιή και γερά νύχια δεν είναι μόνο όμορφα αισθητικά, αλλά δίνουν μία εικόνα της γενικότερης υγείας σου. Ένα περιποιημένο μανικιούρ έχει αποδειχθεί ότι όχι απλώς τονώνει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά ενισχύει και τη θετική αίσθησή σου προς τους άλλους.

Το ξεφλούδισμα των νυχιών είναι πολύ συχνό φαινόμενο, αλλά διορθώνεται με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Στα θετικά είναι πως τα υγιή και τέλεια νύχια (που δεν ξεφλουδίζουν) απαιτούν από σένα μία επένδυση περισσότερο χρόνου, παρά χρημάτων.

Ακολούθησε ευλαβικά τα παρακάτω βήματα και δες τα νύχια σου να μεταμορφώνονται.

Ενυδάτωσε εντατικά τα νύχια, αλλά και τα χέρια σου

Η ενυδάτωση είναι κοινό μυστικό για υγιές δέρμα, αλλά συχνά παραβλέπεται στη φροντίδα των νυχιών. Ενώ τα εύθραυστα νύχια μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εντέλει η πιο συχνή αιτία είναι η αφυδάτωση, οπότε η σωστή ενυδάτωση είναι το θεμέλιο της ρουτίνας φροντίδας των νυχιών σου.

Μην πειράζεις τα πετσάκια σου

Απόφυγε να κόβεις τα πετσάκια τα οποία – σύμφωνα με τους nail experts – είναι η ασπίδα των νυχιών σου. Η περιποίηση των νυχιών και η φροντίδα τους είναι σίγουρα δουλειά των επαγγελματιών, καθώς αν τα πειράξεις χωρίς να γνωρίζεις τι να κάνεις ακριβώς, πιθανότερο είναι να βλάψει την υγεία των νυχιών σου παρά να βελτιώσει την κατάσταση.

Ένα ειδικό λαδάκι για τα πετσάκια θα βοηθήσει να μαλακώσουν, ενώ ταυτόχρονα θα τα περιποιηθεί.

Προτίμησε πιο κοντά νύχια

Τα κοντά νύχια βοηθούν σημαντικά στην ενδυνάμωσή τους, καθώς είναι λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο.

tip για tip

Γενικά να αποφεύγεις το ημιμόνιμο των νυχιών και να επενδύεις σε θεραπείες που τα ενυδατώνουν και τα διατηρούν υγιή.

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Η Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και είναι το κάτι άλλο!

Ξεφλουδίζουν τα νύχια σου; Κάνε 2-3 σωστές κινήσεις και σώσε την κατάσταση!

Τι συμβαίνει με το νέο hair look της Sophie Turner;

Να και το άρωμα που θα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι χαμένη στα πλούσια λιβάδια

H σειρά μαλλιών Botanic Therapy της Garnier δημιουργεί τα νέα Eco Packs κι αυτό είναι μια καινοτομία στην ελληνική αγορά

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.