To κατάστημα Heaven on Earth αποκτά το δικό του e-shop

by

Το beauty & lifestyle κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά καλωσορίζει τους λάτρεις της ομορφιάς και της υψηλής αισθητικής στο νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα, heavenonearth.com.gr.

Το νέο e-shop του Heaven on Earth αποτελεί ένα μοναδικό διαδικτυακό προορισμό για επιλεγμένα beauty & luxury home ambience brand στην Ελλάδα, όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει σπάνιες συλλογές και κορυφαίες επιλογές brand από όλο τον κόσμο.

Επισκεφθείτε το heavenonearth.com.gr και ακολουθήστε την μελωδία που δημιουργούν οι νότες από 170 αρωματικές δημιουργίες των οίκων Memo Paris, HEELEY, Lollia, Laboratorio Olfattivo κ.ά.. Αφεθείτε στην γοητεία της εξερεύνησης των συλλογών εκλεπτυσμένων οίκων παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων Laduree, Dr. Vranjes Firenze, Ilum, The Laundress, Ilume, Tried & True, Voluspa, Caliq, Max Benjamin, Mer Sea, Huxter, Rosy Rings, Saints Esprits, The Different Company και Compagnie De Provence. Περιηγηθείτε ανάμεσα στις αγαπημένες σειρές περιποίησης των οίκων Dr. Barbara Sturm, Omorovicza, Neom, Oribe και Balmain.

Κάθε σειρά προϊόντων αποτελεί και ένα διαφορετικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές του κόσμου μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους οίκους του εξωτερικού.

Στο νέο διαδικτυακό προορισμό beauty & home decor μπορείτε να επιλέξετε μοναδικές προτάσεις δώρων ανάμεσα σε δημοφιλή niche brand, μέσα από μία πρωτόγνωρη εμπειρία ανακάλυψης πολυτελών αρωμάτων, μεθυστικών κεριών, home fragrances και προϊόντων προσωπικής περιποίησης, τα οποία συνοδεύονται πάντοτε από το κλασικό και αγαπημένο signature packaging του Heaven on Earth.

Το εμβληματικό παστέλ γαλάζιο του Heaven on Earth συντροφεύει χαρακτηριστικά τα πιο ιδιαίτερα δώρα από όλο τον κόσμο με ένα κλικ στην πόρτα σας.

Επισκεφθείτε τώρα το heavenonearth.com.gr για μία μοναδική εμπειρία online shopping στον απόλυτο προορισμό ομορφιάς, υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας.

Ο νέος online προορισμός για exclusive συλλογές αρωμάτων, προϊόντων ομορφιάς, περιποίησης και διακόσμησης στο heavenonearth.com.gr



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Η νέα all-in-one ενυδατική κρέμα προσώπου με SPF είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της νέας γενιάς αντηλιακών

Όταν ανοίγει ο καιρός δεν χρειάζεσαι νέο foundation. Χρειάζεσαι αυτό το τρικ!

Χαβιάρι: το “gold” ingredient της Natura Siberica. Γιατί μιλούν όλοι γι’ αυτό;

Εσύ, ξέρεις τι αλλάζει σήμερα στην ενυδάτωση του προσώπου;

Από τα rollers στις LED μάσκες: πόσο αλλάζουν το skincare;

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • :: 🎀
  • Maybe we can put a red/pink lollipop on the sink
  • aydriananeapolitan ✶
  • Mehr Vanlife, Reise, Foto & Outfit Inspiration auf Instagram: @hannahliza 🌞
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.