Ας έχει ανοιξοκαλόκερο για πάντα στο κεφάλι μας

by

Πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν καθημερινά και οδηγούν τις σκέψεις μας σε μια σύγχυση, καθώς οι προσβολές η ανηθικότητα και η απαξίωση σκαρώνουν αλλόκοτες φάρσες. Άλλα τόσα προσπαθούν να στριμωχτούν στις γωνίτσες των επιθυμιών μας για περισσότερη καλοσύνη, τρυφεράδα κι αγάπη. Στο μεταξύ, η εποχή είναι σε αδιέξοδο. Ο κόσμος είναι χωρισμένος σε παρέες. Οι παρέες λέει κάνουν τη διαφορά. Η διαφορά όμως από παρέες σε παρέες είναι στο τι βρίσκεται στο κεφάλι τους.

Το νου σου όμορφε κόσμε.

Κοίτα γύρω σου καλύτερα. Άνοιξε τηλεοράσεις κατά βούληση. Και κλείσε αυτές αν χρειαστεί με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στις αξίες σου. Συμπεριφορές κατά παραγγελία. Ηθικά στριμώγματα σε παράταξη. Συγγνώμες που σκάνε χωρίς λέξεις σαν μεγαλύτερα βρισίδια από τα ίδια τα βρισίδια. “Κακάσχημοι άνθρωποι” που σκορπούν την ανηθικότητά τους για ένα λεπτό σαν μια μάστιγα κάποιας θανατηφόρας ασθένειας, που στα αλήθεια μακάρι να έχει γιατρικό. Τι κρίμα! Ένα κακοφορεμένο μεικαπ στην επιδερμίδα που πιθανόν να μην έχει καθαριστεί ποτέ. Ένα βαρύ μακιγιάζ που τονίζει βαθιές ρυτίδες πανικού. Λόγια και πράξεις, ματιές και συναισθήματα, που μοιάζουν με ληγμένα προϊόντα περιποίησης.

Είμαστε οι επιλογές μας, οι παρέες που επιλέγουμε να εισχωρήσουν στα σπίτια και στις ζωές μας. Είμαστε τα γέλια και οι στάσεις μας απέναντι σε σοβαρά θέματα της κοινωνίας. Ας έχει ανοιξοκαλόκερο για πάντα στο κεφάλι μας.

πι.ες: Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που λειτουργεί ως υλικό για ένα  λουκ, που τονίζει τη φυσική σου λάμψη. Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.