Έτσι τακτοποιούνται οι σκέψεις κι οι επιθυμίες

by

Ο ψυχαναγκασμός της τακτοποίησης κάνει σινιάλο κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Δεν ξέρω αν πίσω απ’ όλο αυτό κρύβεται μια επιμελημένη διεκπεραίωση ή μια σημαντικότατη απόφαση να τοποθετηθούν στο σωστό σημείο όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να χαίρεσαι μαζί. Ξέρω όμως καλά ότι όταν τακτοποιείς προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ κλπ. στο μπάνιο, στα νεσεσέρ ή στο μπουντουάρ σου, τακτοποιείς ταυτόχρονα σκέψεις κι επιθυμίες.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχεις με τόσα κι άλλα τόσα προϊόντα που έχεις αγοράσει, προτιμήσει και τελικά στριμώξει σε κάποιες γωνίτσες του ραφιού ή του μυαλού σου θέλουν που και που επανατοποθέτηση. Όπως οι όποιοι προβληματισμοί σου κι αγωνίες σου για την καθημερινότητα. Όλα τακτοποιούνται αν εσύ τα βάλεις στη σωστή τους διάσταση και γωνίτσα. 

Τα αντικείμενα τριγύρω, τα προϊόντα ομορφιάς ολούθε και τα σκόρπια συναίσθημα σε παράταξη. Πάντα έτσι θα είναι. Αυτός είναι ο κόσμος σου. Υπάρχουν φορές που μια κρέμα θρέψης σου φαντάζει απαραίτητη κι άλλες που τη θεωρείς ασήμαντη. Υπάρχουν μάσκες τόνωσης που τη μια εβδομάδα κάνουν θαύματα σε επιδερμίδα και διάθεση κι άλλες που δεν στρώνουν καν. Και ναι, θα υπάρχει πάντα το άρωμα για την ιδιαίτερη στιγμή σου και το άρωμα που φοράς στα δύσκολα. Υπάρχει προϊόν για τα μαλλιά που λειαίνει τρίχα και φόβο και προϊόν που φριζάρει την μπούκλα, αλλά και την ανησυχία σου.

Ανάμεσα στον ομορφοχαμό μπορείς να αναγνωρίσεις την αλήθεια για όσα σου είναι απαραίτητα ή τελείως αδιάφορα. Όσο και να αναζητάς ή να αγαπάς τις λίστες με τα must-have κάπου έχεις φυλαγμένες και ολοδικές σου λίστες, που υπακούς ευλαβικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις (και καλά κάνεις).

Η ομορφιά είναι συναίσθημα και όταν τακτοποιείς τα ράφια των προϊόντων ομορφιάς, τακτοποιείς ασυναίσθητα όλα όσα ξέρεις ότι δουλεύουν στη ζωή σου κι άλλα τόσα που θες να πετύχεις.

πι.ες: Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που λειτουργεί ως υλικό για ένα  λουκ, που τονίζει τη φυσική σου λάμψη. Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

New Lift Integral: H Lierac επανασυστήνεται μέσα από την πιο αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης

Αναζωογόνησε και φώτισε την επιδερμίδα σου με το ωραιότερο highlighter

Αυτά και αν είναι νέα για το πιο πολυπόθητο gadget περιποίησης Foreo

Ariana Grande τι σου συμβαίνει κι αποχωρίστηκες την ψηλή αλογοουρά σου;

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.