Η αυτοπεποίθηση μπορεί να γίνει φίλη σου

by

Δες την αυτοπεποίθηση σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα. Χαμογελάει, ενώ ακούει δυνατά μουσική. Αγαπάει τις μικρές στιγμές της. Σχεδόν πάντα κι αστραπιαία περνάει ένα κόκκινο κραγιόν από τα χείλη της. Χωρίς καθρέφτη και κανόνες. Γυρνάει προφίλ και σκάει αυτό το πονηρό βλέμμα στον εαυτό της. Εγωκεντρισμός χωρίς καμία ενοχή. Παρατήρησε τη στάση του σώματός της. Έχει διαρκώς μία προσμονή.

Τινάζει απαλά το κεφάλι πίσω. Δυναμώνει κι άλλο τη μουσική. Φοράει άρωμα. Ενυδατώνει καλά την επιδερμίδα του προσώπου της. Μετά απλώνει λίγο μεικαπ. Βάζει και μια στρώση της πιο επαναστατικής μάσκαρα. Βγάζει την πετσέτα από τα μαλλιά της. Περνάει το χέρι μέσα απ΄αυτά την ώρα που ο χρόνος ξετυλίγει τις σκέψεις της. Ψάχνει τα κλειδιά για να βγει. Και μαζί με τα κλειδιά ψάχνει και μία καλή αφορμή για να κινηθεί στους δρόμους της πόλης. Δεν θέλει να είναι περαστική από παρέες κι ομάδες ανθρώπων. Δε θέλει να περνάει από δουλειές που δεν της δίνουν λάμψη. Δεν μένει σε δουλειές που θαμπώνουν επιδερμίδα κι όνειρα. Της αρέσει να επικοινωνεί με πάθος τα θέλω και τα μπορώ της. Κοιτάζει μπροστά.

Ο χρόνος τη σπρώχνει έξω από την πόρτα. Ούτε που κλειδώνει πίσω της. Νιώθει ασφαλής.

Η φίλη αυτή είναι ένα πλάσμα της εποχής. Την λες και κάπως αυθάδικη. Σ’ αρέσει, αλλά σε τρομάζει κιόλας. Πλησίασέ την. Δώσε της μια ευκαιρία να σου συστηθεί. Της αρέσει να επικοινωνεί. Της αρέσει επίσης να κάνει ερωτήσεις. Πολλές ερωτήσεις. Το ύφος της είναι δυναμικό, αλλά έχει μια αξεπέραστη αίσθηση ικανοποίησης. Μείνε στο χαμόγελό της. Ένα λαμπερό και φυσικό χαμόγελο, που κάνει στροφή γύρω από σένα, εμένα και τον κόσμο όλο για να σκάσει στο τέλος εκεί που χρειάζεται.

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι η τέλεια φίλη σου.

Το σχέδιο της κεντρικής φωτογραφίας είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax και κάθε Σάββατο συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα εδώ.

εις το επανιδείνComments

  1. Κοιταζω μπροστά και ξυπναω μέσα μου την Αθηνά! Με αυτοπεποίθηση και χαμόγελα προχωράμε αλλιώς και αλλιώτικα φιλη μου!

    1. Το νου σου υπέροχη φίλη μου, να την κοιτάς στα μάτια και να τη φροντίζεις καθημερινά.

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.