Η ανάδρομη επικοινωνία έχει κάποια ωραία επιρροή

by

Γύρνα το φόβητρο του ανάδρομου τούμπα και δες τι μαθαίνεις απ’ αυτό. Καμία φιλοσοφία, απλώς κατανόηση των κενών που δημιουργεί η ανάδρομη πορεία μερικών πλανητών οδηγούν εσένα και τις σκέψεις σου εκεί ακριβώς που ανήκεις. Στη διαύγεια μιας πρωτόγνωρης στάσης που λίγο ή πολύ θέλει να σου πει ότι όποιος δεν μπορεί να επικοινωνήσει κάτω από μια ανάδρομη ενέργεια, δεν μπορεί να έχει καμία επιρροή στο παρόν και στο μέλλον σου.

Τα νέα πριν λίγο καιρό ήταν ξεκάθαρα. Ο Ερμής μπήκε σε μια ιδιαίτερη ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 5 Μαρτίου. Καμία αστρολογική γνώση δεν υπάρχει, παρά μόνο παρατήρηση και κάποια μικρή έρευνα. Λέγεται ότι ο συγκεκριμένος πλανήτης αναδρομεί περίπου 3 φορές το χρόνο. Μπορεί και 4. Κι έχει μια διάρκεια λιγότερο από μήνα. Στις 28 Μαρτίου φεύγει. Εσύ μένεις μόνη μ’ άλλους πλανήτες, περιμένοντας άλλους ανάδρομους για να μάθεις να σε φροντίζεις περισσότερο στα πολύπλοκα της επικοινωνίας.

Η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις πιθανόν να μείνουν ως σημάδια στο μπουντουάρ σου. Κι εσύ να σταθείς μόνη μπροστά απ’ αυτό προσπαθώντας ακόμη μια φορά να βρεις άκρη με τα άξυστα μολύβια που δεν μπορούν να κάνουν μια σωστή γραμμή.

Και εδώ ταιριάζει ξανά το “άφησε το χρόνο να σου δείξει την αλήθεια για σχέσεις, δουλειές κι ανθρώπους”.

Τα θρύμματα των μολυβιών είναι ό,τι έχει απομείνει από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν δουλεύουν και δεν τονίζουν καθόλου το βλέμμα σου. Μάζεψε προσεχτικά αυτά τα θρύμματα σε μία γωνίτσα κι όταν τελειώσεις τις σημαντικές δουλειές σου, αυτά θα τα οδηγήσεις ασυναίσθητα στο δρόμο των αχρήστων. Κι εσύ θα οδηγηθείς, εκεί ακριβώς που οφείλεις να πας με τη συμπεριφορά σου. Οπότε η ανάδρομη επικοινωνία έχει κάποια ωραία επιρροή. Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις.

Διάβασα ότι σε περίοδο ανάδρομου Ερμή δεν είναι ότι αλλάζει ο άνθρωπος, αλλά ο τρόπος που σχετίζεται με καθετί. Οπότε οι σκέψεις, τα λόγια και τα συναισθήματα στήνουν ένα μοναδικό χορό κι ο καθένας μας βρίσκεται σ’ ένα σύστημα υπερφόρτισης που δημιουργεί ή καλύτερα σκορπά μια παθιασμένη ενέργεια.

Πέρα, όμως από κάθε ανάδρομο, γιατί να επιτρέπεις στην ενέργειά σου και κυρίως στο χρόνο σου να τα βάζει με τους πλανήτες;

Νομίζω ότι τελικά όλα αυτά γύρω σου είναι λόγοι για να βρεθείς εσύ μπροστά, σε μία ευθεία πορεία.

το νου σου όμορφε κόσμε

η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (γυναίκας, αλλά κι επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.