Η επικοινωνία φοριέται πριν την αγάπη

by

Συναισθήματα και καταστάσεις πάνω στον πάγκο της πιο απαιτητικής εποχής. Η επικοινωνία δίπλα από τη σύνδεση. Η αγάπη πιο κει από την τρυφεράδα. Κι εσύ μπροστά σ’ όσα θες να βάλεις σε layering για να λάμψεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η επικοινωνία φοριέται πριν την αγάπη. Δε χρειάζεσαι ειδικούς για να στο επιβεβαιώσουν. Ξέρεις ότι προηγείται της ιστορίας, καθώς αυτή είναι κι η τελειότερη βάση για να στρώσει ο όποιος σου δισταγμός πριν εκφραστείς αλλιώτικα, παρορμητικά και κάπως καθαρά και φίνα.

Το σ’ αγαπώ ξεγλιστά από τα χείλη πολύ πιο εύκολα όταν έχει προηγηθεί μια κουβέντα για τα θέλω και τα μπορώ σου μέσα σε μια σχέση (στην όποια σχέση). H αγάπη είναι η ενυδάτωση της περιποίησης. Για να δουλέψει αυτή στην επιδερμίδα και να αναδείξει την αληθινή λάμψη της είναι καλό να έχει προηγηθεί το σέρουμ, στην προκειμένη η επικοινωνία. Η απλή, ατόφια και καθαρή επικοινωνία φέρνει στην επιφάνεια την αλήθεια από το ψέμα. Λίγα δεύτερα μαζί της και δουλεύοντας με κινήσεις μασάζ τις στιγμές σου είναι άκρως αποκαλυπτική για όσα φέρνει. Ανεπιτήδευτη και σέξι ή άλλοτε στυλιζαρισμένη επιθυμία για επαφή, αγκαλιά και παρέα κάνει τα αδύνατα – δυνατά. Μην την προσπερνάς λοιπόν ως βήμα φροντίδας σ’ όσα επιθυμείς να έχεις κοντά σου. Έχει δύναμη η όποια επικοινωνία. Φέρε τη στα μέτρα σου και βάλε τη στο παιχνίδι των σχέσεων και της ζωής.

Κάποιες φορές, προσωπικοί κι επαγγελματικοί στόχοι συνωστίζονται στην απραξία της έκφρασης ως νεκρά κύτταρα μιας θαμπής επιδερμίδας που χρειάζεται απολέπιση. Κοίτα να εκφράζεσαι. Κοίτα να επικοινωνείς. Κοίτα να συνδέεσαι. Κοίτα να εστιάζεις στην καθαρότητα μιας σκιάς που περιτριγυρίζεται από φως…

Τώρα περισσότερο από ποτέ, συντήρησε τη συνεχή υπενθύμιση ότι δυο μαζί πετυχαίνουν περισσότερα. Η μοναξιά δεν ταιριάζει στην αγάπη. Όπως και τα δυνατά αρώματα δεν ταιριάζουν στην καλοκαιρινή ξεγνοιασιά.

Το νου σου όμορφε κόσμε, η ομορφιά είναι συναίσθημα!

Κάθε Σάββατο εδώ το πιο αλλιώτικο post φωτίζει αδυναμίες και αναδεικνύει την πιο φυσική κι ανεπιτήδευτη επιδερμίδα. Να σε φροντίζεις και να σ΄αγαπάς όμορφε κόσμε.


Comments

  1. Το γράψιμο σου, η έκφραση σου μαζί με το συναίσθημα που βάζεις παντα…. Με ταξιδεύει και με ηρεμεί!! Μπράβο Έφη!!

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ομορφοχαμός στο TikTok με το anti-mascara hack

O Harry Styles υπογράφει πια την πρώτη του αντισυμβατική και γεμάτη χρώμα σειρά μακιγιάζ

Tα πιο σέξι χτενίσματα εντοπίστηκαν στους δρόμους του Παρισιού

Θες να ξέρεις όλα τα νέα κι ωραία προϊόντα που ξεχωρίζω;

Η Lily Collins κόβει μόνη της τις ωραιότερες parisian αφέλειες!

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.