Μωρέ μήπως τελικά ο χρόνος με τα βιβλία τονώνει το σώμα;

by

Πάντα θέλουμε να διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται. Το θέμα είναι να μπορούμε να αποδεχθούμε κι αυτό που δεν μπορούμε να διορθώσουμε. Κουβέντες μεταξύ παρέας. Αυτή η εποχή του εγκλεισμού βγάζει στην επιφάνεια διάφορες σκέψεις. Κάποιες μοιράζονται στα social media. Κάποιες άλλες όχι. Όλες (μα όλες) ωστόσο περιέχουν μέσα τη γοητεία του χρόνου. Και το σώμα τονώνεται και μόνο στο άκουσμά του.

Κι ο χρόνος (θες δεν θες) σε βάζει να ψάχνεσαι. Ψάχνεις τρόπους να μάθεις να τον διαχειρίζεσαι. Ειδικά αυτόν τον άπειρο χρόνο που δόθηκε τόσο ξαφνικά κι απροκάλυπτα. Εδώ σε θέλω, σου λέει η ιστορία. Βρες τη μαγεία σ’ όλο αυτό. Βρες την ευκαιρία. Βρες αφορμή να τονώσεις τα μέσα σου.

Ώρα να καθαριστούν λοιπόν τα βιβλία που φιγουράρουν στα ράφια της βιβλιοθήκης σου και να ανοιχτούν νέες σελίδες στην καθημερινότητά σου. Πολλές οι συμβουλές. Πολύς ο χρόνος. Και κάπου μέσα σ’ όλα αυτά προσγειώνεται κι ένα: “Μωρέ μήπως τελικά ο χρόνος με τα βιβλία τονώνει το σώμα;”

Δε θες και πολύ να κατεβάσεις κάτω όλη τη βιβλιοθήκη. Ευκολάκι. Το θέμα είναι να την τακτοποιήσεις περίτεχνα. Και μαζί μ’ αυτή να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, τους φόβους σου, αλλά και τα όνειρά σου.

Σε λεπτομέρειες κρύβεται η χαρά. Μένοντας με τις ώρες στα ράφια και ξεσκονίζοντας παλιά και νέα βιβλία μπορείς να δεις ότι έτσι ξεσκονίζεις με τη μία το τώρα, το λίγο μετά και το αύριο. Και νιώθεις μια ανυπολόγιστη τόνωση σ’ όλο το σώμα.

Αποδοχή συναισθημάτων. Αποδοχή. Αποδοχή επιλογών. Αποδοχή του κόσμου όλου. Νομίζω ότι μπορείς εύκολα να βάλεις δίπλα στο χρόνο σου ένα βιβλίο. Είναι τόσο αναζωογονητικό.

Αν ο χρόνος με τα βιβλία ήταν άρωμα θα είχε κάτι γλυκό, σαγηνευτικό κι αυθόρμητο. Θα ήταν limited edition και θα ταίριαζε σε κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία. Και θα μπορούσε να φορεθεί με χίλιους διαφορετικούς τρόπους.

Να σε προσέχεις, να σε φροντίζεις, να σ’ αγαπάς όμορφε κόσμε και σου εύχομαι από καρδιάς να χάνεις την αίσθηση του χρόνου ανάμεσα σε λέξεις και συναισθήματα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Τη βρίσκεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

Deodorant Balm: Εσύ, έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.