Δώσε αγάπη

by

Δοκίμασε να αφήσεις καρδιά στη στιγμή της μεταφοράς. Δώσε αγάπη. Δώσε την απλόχερα. Κάνε τα μέσα σου να λάμψουν. Με μιας θα λάμψει κι η επιδερμίδα σου. Καμία δεύτερη σκέψη δε χωράει εδώ. Μόνο αυθορμητισμός. Δώσε.

Η αγάπη κάνει και τις πιο βαθιές ρυτίδες να λειαίνουν. Σε μια μόνο στιγμή φωτίζει το βλέμμα. Κανένα κονσίλερ δε θες. Μόνο μια τζούρα αγάπης. Είναι αναζωογονητική, θρεπτική και πολύτιμη. Η επιδερμίδα λάμπει. Αρκεί να μπορείς να τη δίνεις. Απλόχερα. Δώσε.

Η αγάπη είναι το πιο ΤΕΛΕΙΟ πολυχρηστικό προϊόν περιποίησης που ταιριάζει σε όλους. Αναζήτησέ την ή εκδήλωσέ την μέσα από μια ματιά, ένα like, ένα σχόλιο, ένα μήνυμα, ή μια κίνηση. Βρες ευκαιρία να πιαστείς από λέξεις, συναισθήματα και ιδέες για μια σφιχτή αγκαλιά και μια τρυφερή ματιά. Η αγάπη είναι βαθιά ενυδατική κι αντιγηραντική.

Τα πλάσματα δίπλα σου, κοντά σου κι απέναντί σου, που αγαπούν και αγαπούν να το δείχνουν και να το δηλώνουν είναι αυτά που μοσχομυρίζουν λουλούδια, βανίλια και εσπεριδοειδή. Συνήθως τα αναγνωρίσεις από την ντροπαλοσύνη τους στο βλέμμα. Το σ’ αγαπώ όμως ξέρουν να το μοιράζουν απλόχερα.  Και δεν περιμένουν τον Αγ. Βαλεντίνο για να το ζήσουν με πυροτεχνήματα. Κάνουν αγκαλιές, καφέ, ή τσιγάρο με όποιον αγαπούν. Μοιράζονται επιθυμίες. Εκφράζονται. Κινούνται με αλλιώτικη χάρη (με μια καρδιά στο χέρι).

Η αγάπη είναι το άρωμα που αφήνεις στο πέρασμά σου. Το νου σου όμορφε κόσμε!

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Τη βρίκεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

New Lift Integral: H Lierac επανασυστήνεται μέσα από την πιο αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης

Αναζωογόνησε και φώτισε την επιδερμίδα σου με το ωραιότερο highlighter

Αυτά και αν είναι νέα για το πιο πολυπόθητο gadget περιποίησης Foreo

Ariana Grande τι σου συμβαίνει κι αποχωρίστηκες την ψηλή αλογοουρά σου;

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.