Όλα εξαρτώνται από τη στάση σου

by

Ο φόβος δεν σηκώνει θεοποιήσεις. Πάρε κι εξιλέωσε το θαυμασμό σου στην ιδέα ότι μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Όλα τα μπορείς. Αρκεί να σταθείς σωστά μπροστά τους. Να βάλεις το σώμα σου να αμυνθεί στα απρόοπτα και να σηκώσεις τη δύσκολη στιγμή ψηλά.

Κάποιες φορές τρέμει η γη και το έδαφος δεν σε κρατά. Κι άλλες τόσες δεν σε κρατά ο τόπος, μια σχέση, μια δουλειά ή μια στιγμή. Γι’ αυτές τις μέρες κι ώρες λοιπόν πρέπει εξ αρχής να έχεις φυλάξει ελπίδες και ψυχαναγκαστικές δυνάμεις.

Στο έλεγχο του συναισθηματικού σου κόσμου δεν μπορεί να ταιριάζει η εγκατάλειψη. Στάσου με δύναμη εκεί που απαιτούν οι συνθήκες της ζωής. Με φουλ μεικαπ, ή ίχνος αυτού, με φριζαρισμένα ή στυλιζαρισμένα μαλλιά, κάτω από το δέος του φόβου που στέκεται πάνω σου σαν αλλοιωμένη κρέμα περιποίησης, εσύ δείξε ευαισθησία και ψυχραιμία.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε στιγμή. Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.