Όταν το χαλαρά μιας στιγμής γίνεται μάσκα τόνωσης

by

Η ησυχία τα βάζει συχνά με την επιθυμία για θόρυβο. Το χαλαρά μιας στιγμής γίνεται μάσκα τόνωσης. Δε θέλει πολύ. Λίγα σημαντικά κι ασήμαντα σ’ ένα μπολ, μια κάποια ξεγνοιασιά με κάμποση ώρα ελεύθερη, λίγο αγωνία για το αν καταφέρεις να σε χαλαρώσεις κι όλα μαζί τα βάζεις στο μπλέντερ της θετικής σκέψης. Κλείσε μάτια κι άνοιξε ψυχή. Άπλωσε καλά τα μετά σου και βάλε τα τώρα σου σε προτεραιότητα. Χαλάρωσε. Είναι μαγεία να σε φροντίζεις.

Απόλαυσε το χρόνο σου. Άδειασε τα πολύπλοκα συναισθήματά σου πάνω στο τραπεζάκι του καθιστικού. Κι άφησέ τα εκεί να αράξουν για λίγο. Δεν ωφελεί πουθενά ο περίσσιος αναστεναγμός για το αύριο. Ο ήλιος έχει αρχίσει και γλυκαίνει. Άφησέ του χώρο για να σε βρει με το χάδι του. Κράτα τα μάτια σου κλειστά. Είναι Σαββατοκύριακο. Τα σύννεφα δεν σ’ αφορούν. Όχι τώρα.

Φτιάξε μια ατμόσφαιρα σιγουριάς. Φέρε λουλούδια και τοποθέτησέ τα γύρω σου ή απλά ξάπλωσε στη φύση. Νιώσε την απαλότητα του πράσινου που χαλαρώνει και αναζωογονεί την ίδια στιγμή. Μπόλιασε το μυαλό σου με τρυφεράδα κι αγάπη. Παρατήρησε τη στάση του σώματός σου. Όταν τα χέρια σου έρθουν πίσω από το κεφάλι βιώνεις ήδη μια μικρή αριστουργηματική στιγμή.

Έτσι απλά, μέσα στο χαλαρά ενός Σαββατοκύριακου, καθησυχάζεις τα μπορώ σου. Όλα τα μπορείς. Ακόμη κι αυτά που χθες δεν μπορούσες. Κι έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις τόσα κι άλλα τόσα. Όλα τα θέλω μαζί στη σειρά συμπαραστέκονται στα μπορώ σου.

Κι έτσι όπως είσαι χαλαρά κι ωραία, ανοίγεις τα μάτια σου. Χαμογελάς. Και κλείνεις ξανά τα μάτια. Γιατί ξέρεις καλά, ότι όταν κλείνεις τα μάτια σου βλέπεις καλύτερα. Μόνο τότε αισθάνεσαι καλά. Σκέψου, όταν θες κι αγαπάς κάποιον πολύ. Δεν χρειάζεται να τον βλέπεις, αλλά μόνο να τον αγγίζεις. 

Το νου σου όμορφε κόσμε, να βλέπεις τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα (και με κλειστά μάτια στο χαλαρά σου)

πι.ες: Αν όλο αυτό ήταν προϊόν, θα ήταν οπωσδήποτε άρωμα. Πράσινο και δροσερό. Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από τα βαριά μιας αλλόκοτης εποχής.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα tips περιποίησης που στηρίζουν τη ρουτίνα σου ενάντια στις ρυτίδες

Λέγεται ότι ο ΝΕΟΣ ορός αντιγήρανσης της Glow Era με φυτικά βλαστοκύτταρα είναι πανίσχυρος! Ισχύει;

Ωραία είναι η νέα τάση στα νύχια και τόσο προβλέψιμη!

Η Aveda αναγνωρίζει τη δέσμευσή της για 40+ χρόνια στη φροντίδα του πλανήτη κι αυτό είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

SkinCeuticals, Moisturize Hydrating B5: 1 από τα 4 προϊόντα ενυδάτωσης που θες να ξέρεις και να έχεις!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.