Προχώρα κι ο ενθουσιασμός θα σε πάει εκεί που θες

by

Ανάσες. Στάσεις. Προσδοκίες. Δυνάμεις. Και κάπου ανάμεσα σ’ όλα αυτά υπάρχει ενθουσιασμός. Ενθουσιασμός για όσα μπορείς μόνη σου να πετύχεις. Προχώρα. Δείξε ενθουσιασμό στην κάθε αλλιώτικη διαδρομή σου.

Η ζωή έχει ανηφόρες, στάσεις, θέσεις και προθέσεις. Προχώρα. Βάλε ενέργεια στα θέλω και στα μπορώ σου. Όλα όσα θες τα μπορείς. Σίγουρα τα μπορείς γιατί τα θες πολύ! Προχώρα κι ο ενθουσιασμός θα σε πάει εκεί που θες.

Τα χρόνια περνούν και σ’ αλλάζουν. Γύρω σου αλλάζουν όλα. Παρατήρησε τους ανθρώπους, τις σχέσεις, τα πράγματα, τις σκιές, τα παιδιά, τα χαμόγελα, αλλά και τα σκοτάδια. Παρατήρησε τη ζωή. Ό,τι της δίνεις σου δίνει. Ό,τι της ζητάς στο επιστρέφει. Προχώρα με χαμόγελο. Πρόσθεσε φως στα σκοτάδια σου. Μην κρίνεις. Κι αν κρίνεις δώσε δίκια, δώσε συγχαρίκια, δώσε χαμόγελα, δώσε χρόνο και δώσε χώρο στις αλλαγές της ζωής να σου δείξουν τα σημάδια, που θα σε βοηθήσουν να τρέξεις με περισσότερη δύναμη μπροστά.

Προχώρα. Μη σταματάς. Μην αναβάλλεις τίποτα και για κανέναν. Βάλε προτεραιότητες. Βάλε αγάπη και πάθος στην κάθε στιγμή σου.

Ανέβα με άνεση κάθε σκαλοπάτι. Προχώρα. Μη σε χρονομετράς. Μόνο μη σταματάς. Προχώρα. Είναι μαγεία να προχωράς. Να πηγαίνεις παρακάτω. Να κουνάς τα χέρια από χαρά. Κι εκεί στην ανηφόρα να χαίρεσαι σα μικρό παιδί. Φέρσου σαν παιδί. Προχώρα.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα κι αυτό φαίνεται στο σώμα σου όταν κινείσαι με ενθουσιασμό. Προχώρα.

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Τη βρίσκεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Το αναζωογονητικό scrub σώματος της pandrosia είναι η κίνηση ματ για πιο απαλή και τονωμένη επιδερμίδα

Face Serum: Ποια είναι τα οφέλη του, πότε δουλεύει καλύτερα και πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει;

Εσύ, τι κάνεις με τα πετσάκια στα νύχια σου; Σου’χω μικρές κι υπέροχες συμβουλές για να απαλλαγείς απ’ αυτά!

Overnight mask: Γιατί είναι τόσο πολύτιμη για την τόνωση και λάμψη της αφυδατωμένης και θαμπής επιδερμίδας;

Θες να ενισχύσεις την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου; Αυτό είναι το boost που χρειάζεσαι!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.