Το τέλειο σώμα δοκιμάζεται στην ενθουσιώδη του κίνηση

by

Ποιο είναι το τέλειο σώμα; Τι, αυτό με τις σωστές αναλογίες; Και ποιος ορίζει τις αναλογίες και τι είναι σωστό; Η αρμονία τα βάζει στα ίσα με το πάθος για κίνηση. Η εξωτερική εικόνα, η αρμονική και φίνα κοντράρει την ενθουσιώδη και σαρκαστική φινέτσα του να σ’ αγαπάς. Να αγαπάς αυτό που είσαι. Να αγαπάς το σώμα σου. Γιατί, υπέροχη φίλη μου, μέσα απ’ αυτό αντανακλάς τον κόσμο σου όλο.

Συναισθήματα κι επιθυμίες, δυναμικές και ευαισθησίες είναι όλα στα πόδια σου. Ο τρόπος που κινείσαι σκορπάει ολούθε την ιστορία σου.

Αν θες ή αν χρειάζεσαι να ξεσηκώσεις μια κίνηση, πιο ενθουσιώδη, παρατήρησε ένα παιδί. Αυτό δεν μετράει κιλά και λάθη, αλλά πατάει στα πόδια του με κάποια χάρη και μαγεία, χωρίς να ψιχουλεύει για κυτταρίτιδα ή ατέλεια. Γιατί το κάθε παιδί χαίρεται έτσι απλά.

Είναι αλήθεια ότι πιο εύκολα τα βρίσκεις με τη γκρίνια και λιγότερο με την αποδοχή. Προτιμάς να σε δυσκολέψεις, από το να σε νταντέψεις.

Κι όμως, το σώμα σου θέλει αποδοχή και φροντίδα. Κι αν δεν σε βολεύει τότε κινήσου αλλιώτικα για να το βρεις. Μόνο μη μένεις στα ίδια και τα ίδια. Στα πρέπει μιας εικόνας που εγκλωβίζει τα όνειρά σου και τον αυθορμητισμό σου. Κινήσου με πάθος.

Το πάθος κάνει κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ατέλεια (που εσύ και μόνο εσύ την αναδεικνύεις) να φαντάζει λίγη.

Προχώρα αποφασιστικά μπροστά, χωρίς να κοιτάς πώς ήσουν και πώς έγινες. Ο χρόνος σε αλλάζει. Το σώμα σου αλλάζει κι αυτό. Κι η κίνησή σου αλλάζει. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Γιατί ξέρεις πια, τα πατήματά σου. Βρες τα. Μαζί μ’ αυτά θα βρεις και την ενθουσιώδη κίνησή σου.

Το τέλειο σώμα είναι αυτό που κινείται με ενθουσιασμό. Λικνίσου με μια τρυφερή αυθάδεια και δες την αίσθηση που αφήνεις…

πι.ες: Αν αυτή η ιστορία ήταν προϊόν ομορφιάς θα ήταν Body Butter. Πάρα πολύ πλούσιο, με δραστικά συστατικά που τονώνουν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του. Με αναζωογονητικό άρωμα, που απορροφάται αμέσως και σκορπάει μια εκπληκτική αίσθηση φρεσκάδας.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Έχεις καταλάβει ότι η σπιρουλίνα λειτουργεί ως δυναμωτικό για πιο ξεκούραστη κι αναζωογονημένη επιδερμίδα;

Πώς ένα NEO Micellar Water εισβάλλει στο μπάνιο μου και διεκδικεί τόσο τη χρήση του;

Tα πιο cool ενυδατικά προϊόντα περιποίησης δίνουν όλα τα ωραία της ενυδάτωσης έτσι απλά!

Δοκίμασα το νέο LIMITED EDITION άρωμα του οίκου Burberry και είναι τόσο αναζωογονητικό…

Μολύβι ματιών: Πάντα θα υπάρχουν μικρά κι ωραία εξτραδάκια για την επιλογή, εφαρμογή και διατήρησή του

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.