Βολέψου εσύ και θα’ρθει κι ο χειμώνας

by

Είναι ωραία η προσμονή. Η προσμονή δημιουργεί μια επιθυμία. Κι η επιθυμία να χουχουλιάσεις στις γωνιές ενός καναπέ επισκιάζει τη διάθεσή σου να αράξει στον ήλιο. Ο ήλιος θα κάνει για πάντα τη δουλειά του, αλλά εσύ τώρα θες κρύο.

Έφτασε η στιγμή που θες βιβλία, κεριά, μουσικές, αέρα, βροχές, μια θολή ατμόσφαιρα και μια ζεστή καρδιά. Θες χουχούλιασμα. Θες αυτό το πρόσχημα που σου φωνάζει “μείνε σπίτι και λιώσε στα όνειρα για τη νέα σεζόν-νέα εποχή-νέα χρονιά”.

Οι χειμώνες είναι απαραίτητοι για να ευχαριστηθείς τα καλοκαίρια. Η μουντάδα είναι χρήσιμη για να παραδεχθείς την λάμψη. Κοίταξε τους ανθρώπους γύρω σου. Παραπατούν. Υποκρίνονται. Φλυαρούν. Είναι αυτό το ενδιαμέσο της εποχής. Από τη μία στην άλλη εποχή οι άνθρωποι ψάχνουν τα πατήματά τους. Ψάχνουν τις θέσεις τους, τις παρέες, τις ματιές και τις στρατηγικές τους. Ψάχνουν εαυτούς, στόχους και στο τέλος στοχοποιούν τα ταξίδια της ζωής τους.

Η ζωή είναι στιγμές. Μπόλικες στιγμές από αλλαγές και παραγγελίες. Παραγγέλνεις όλα όσα σου συμβαίνουν. Ακόμη και τα καλοκαίρια μέσα στους χειμώνες σου. 

πι.ες: Όταν βρίσκεσαι εκεί που δεν θα έπρεπε να είσαι βιάζεσαι για την επόμενη πίστα, εποχή, σεζόν, ώρα και στιγμή. Όταν απολαμβάνεις το τώρα σου δεν αγχώνεσαι για το αύριο. Το νου σου όμορφε κόσμε. Όπως διαλέγεις βερνίκι και χρώμα για τα νύχια σου ανάλογα την εποχή έτσι επιλέγεις στάση στα πράγματα.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που αποτελεί υλικό για σκέψεις, δίνοντας στη ρουτίνα περιποίησής σου μια διαφορετική αίσθηση αναζωογόνησης. 

εις το επανιδείνΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Aυτά που δεν συζητάμε πίσω από ένα ΥΠΕΡΟΧΟ skincare λανσάρισμα (που περιέχει μια πολύ σπουδαία καινοτομία)

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.