Ξεπέρασε τα κοινότυπα των κλασικών δώρων

by

Απασφάλισε τη φαντασία σου. Άφησε στην άκρη τους κανόνες. Ξεπέρασε τα κοινότυπα των κλασικών δώρων για τις γιορτές. Παράταξε στη σειρά τα πιο απλά κι όμορφα συναισθήματα που χαρίζουν απαράμιλλη λάμψη σε επιδερμίδα και κλείσε τα σε πακέτα. Αυτά είναι τα τελειότερα και πολυτιμότερα δώρα.

Τα δώρα δεν χρειάζεται να κοστίζουν σε χρήμα. Τα πιο πολύτιμα δώρα είναι αυτά που κοστίζουν σε έκφραση ψυχής.

Αγάπη. Ευτυχία. Ενθουσιασμός. Τρυφερότητα. Εμπιστοσύνη. Έκπληξη. Τοποθέτησέ τα δίπλα από πολύχρωμα κουτιά και φαρδιές κορδέλες. Πρόσθεσε γκλίτερ κι αστερόσκονη. Ακούμπησε μέσα σ’ αυτά χαμόγελο. Τα ωραιότερα DIY δώρα φτιάχνονται στο λεπτό. Γράψε ευχές σε post it. Ζωγράφισε. Εκφράσου. Δώσε αφορμή σε φίλους κι αγαπημένους να μάθουν. Μάθε πώς είναι να μοιράζεσαι συναισθήματα. Ακόμα και ο φόβος να εισχωρήσει σ’ αυτά θα εξοικειωθεί τόσο με την αγάπη που θα γλυκάνει.

Μετά βεβαιότητας τα δώρα είναι μια πράξη μοιρασιάς.

Υπάρχουν οι ακριβοί σου άνθρωποι. Κι αυτοί ευχαριστιούνται πολύ με τα απλά. Κάνε τους αγκαλιά, κρατώντας στα χέρια σου εκατοντάδες συναισθηματικά πακέτα δώρων. Βόλεψε σε μικρά και μεγάλα κουτιά χαμόγελα και δάκρυα. Επίτρεψε στους δικούς σου να ανοίξουν αυτά τα κουτιά όπως κι όπως. Καμία επιτήδευση δεν χωράει εδώ. Μόνο οι στιγμές μετρούν. Οι στιγμές πίσω από τα πακέτα. Πέτα το περιτύλιγμα και κράτα το εσωτερικό. Εκεί κρύβεται η ουσία.

Τα πιο απλά κι ανάλαφρα δώρα είναι και τα πιο χρήσιμα. Όπως και το πιο φυσικό μακιγιάζ είναι και το πιο αριστουργηματικό.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

πι.ες: Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που λειτουργεί ως υλικό για ένα  λουκ, που τονίζει τη φυσική σου λάμψη.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Γιατί το highlighter είναι ένα από τα πιο must προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιριού;

Το 100% vegan -και δροσερό- άρωμα της Carolina Herrera -σε σχήμα skateboard- υπερασπίζεται τη νεότητα!

Η Grown Alchemist έχει το ωραιότερο mini skincare kit!

H Pocket Palette Sun Shadow της Sephora Collection είναι ό,τι πιο ωραίο σε παλετάκι σκιών

Οι μικρές πλεξούδες είναι η μεγαλύτερη καλοκαιρινή τάση για τα μαλλιά

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.