Ξέρεις ότι τα χρώματα γύρω σου επηρεάζουν τη ζωή σου όλη;

by

Όμορφη φίλη μου, στάσου λίγο. Κάτσε σε μια γωνία του σπιτιού που βολεύεσαι. Mάθε να (σε) χαλαρώνεις. Δοκίμασέ το. Είναι απλό. Η μοναξιά του μπουντουάρ μαρτυράει πολλά. Βάλε τις ροζ επιθυμίες σου σε σειρά. Πιάσε του μαύρους φόβους σου και στοίχισε αυτούς σε παράθυρο με φως. Επίλεξε τα κίτρινα όνειρα που σου δίνουν χαρά και τοποθέτησέ τα μπροστά σου, σκόρπια. Πιάσε τους μπλε στόχους σου από το πάνω ράφι της βιβλιοθήκης σου και δες τους ξανά. Θέλουν μελέτη. Μια επανάληψη.

Όπως είσαι, σκέψου λίγο, που έχεις κρύψει τις μπλε ελπίδες σου; Προσπάθησε να θυμηθείς που τις έχεις καταχωνιάσει. Χρειάζονται σίγουρα το χάδι σου για να ζωντανέψουν.

Παρατήρησε τα λευκά δείγματα επικοινωνίας που σου δίνονται διαρκώς. Η ευρεσιτεχνία του κάθε χρώματος γύρω σου σε βάζει σε μια επαφή με σένα. Κάθε χρώμα στέλνει μηνύματα. Δημιουργεί στιγμές και φτιάχνει σκηνικά. Διεγείρει τη φαντασία σου και ισοπεδώνει τις σκέψεις σου.

Σταμάτα να γίνεσαι σχολαστική με όσα περνούν από το μυαλό σου. Κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο, μαύρο σε μια παρέα, γίνονται ένα. Το δικό σου ουράνιο τόξο που πυρπολεί κρυμμένα συναισθήματα.

Το κάθε χρώμα είναι κινητήριος δύναμη. Δείξε πίστη σ’ ό,τι ευχαριστεί να είναι τριγύρω σου. Αφέσου στη μαγεία μιας μαύρης σκιάς και παθιάσου ακόμη περισσότερο με το κόκκινο κραγιόν σου. Το χρειάζεσαι το ροζ στα νύχια. Είσαι επιρρεπής στην μπλε μάσκαρα. Μια χαρά. Όλα τέλεια. Ό,τι κι αν σ’ αρέσει, αποδέξου το. Το χρώμα σου ψιθυρίζει ιστορίες. Κοίτα να αποστηθίσεις αισθήσεις απ’ αυτές τις ιστορίες της ζωής σου.

πι.ες: Το κείμενο είναι αφιερωμένο στο τρίωρο workshop χρωματοθεραπείας “What Makes You Feel Beautiful”, που είχα την τιμή να είμαι ομιλήτρια για το “η ομορφιά είναι συναίσθημα” και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από ένα δραστήριο κορίτσι της εποχής, με μια λαμπερή κι αλλιώτικη ματιά στα πράγματα, την Αλεξία Ζαραδούκα και το MissBlouBlou. Κι αν ήταν προϊόν ομορφιάς θα είναι σίγουρα κάτι σε detox. Ένα προϊόν περιποίησης που ταιριάζει σε όλες με δεκάδες οφέλη. 

Το νου σου όμορφε κόσμε, να βλέπεις τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.