Είναι δυνατόν η επιδερμίδα σου να συνηθίζει τα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζεις για καιρό;

by

Yπάρχουν ερωτήματα που γυροφέρνουν συχνά στο μυαλό σου, χωρίς να επιζητούν συγκεκριμένα απάντηση γιατί ξέρεις, αλλά αυτά εκεί. Κι ένα απ’ αυτά είναι αν η επιδερμίδα συνηθίζει τα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζεις για καιρό στο πρόσωπο και μάλλον δεν βλέπεις διαφορά. Διαφορά. Κράτα την λέξη και γύρισέ την τούμπα.

Τι περιμένεις να δεις όταν βάζεις καθημερινά μια ενυδατική κρέμα; Πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Ναι; Τι επιζητάς όταν χρησιμοποιείς για λίγες εβδομάδες μια αντιγηραντική κρέμα; Πιθανολογώ ότι περιμένεις να δεις μια πιο ελαστική, λεία και σφριγηλή επιδερμίδα κι όχι πρόσωπο χωρίς ίχνος ρυτίδας. Σωστά;

Στην ερώτηση λοιπόν αν είναι δυνατόν η επιδερμίδα σου να συνηθίζει τα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζεις για καιρό κι αφορά όλα αυτά τα πιο αγαπημένα σου που θεωρείς και κάπως cult στη ζωή σου και στη ρουτίνα σου να απαντάς “ε, όχι”!

Αυτό όλο που βασανίζει κάποιες φορές το κεφάλι σου είναι ένας μύθος.

Πρόσεξε τώρα γιατί υπάρχουν μέρες κι εποχές που νιώθεις ότι το πιο λατρεμένο σου προϊόν δεν σε εξυπηρετεί; Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι η επιδερμίδα σου να αλλάζει ανάγκες, καθώς σε κάθε εποχή αυτή ανταποκρίνεται αλλιώς. Για παράδειγμα, στο κρύο ή σε περιόδους έντονου στρες η επιδερμίδα αφυδατώνεται ευκολότερα και γίνεται πιο ξηρή, ενώ στη ζέστη πιο λιπαρή. Γι’ αυτό καλό είναι να παρατηρείς τις αλλαγές της, να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες της κάθε φορά και να προσαρμόζεις την περιποίησή σου σ’ αυτές! 

εις το επανιδείνΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Diptyque, 34 Boulevard Saint Germain: Σ’ αυτή την ΤΕΛΕΙΑ αρωματική συλλογή βρίσκεις το συναρπαστικότερο αρωματικό χώρου με sticks

Γιατί η Wednesday Addams έχει κάνει το soft goth makeup το απόλυτο trend της σεζόν;

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα tips περιποίησης που στηρίζουν τη ρουτίνα σου ενάντια στις ρυτίδες

Λέγεται ότι ο ΝΕΟΣ ορός αντιγήρανσης της Glow Era με φυτικά βλαστοκύτταρα είναι πανίσχυρος! Ισχύει;

Ωραία είναι η νέα τάση στα νύχια και τόσο προβλέψιμη!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.