Μεγάλωσε τα μάτια σου με το σωστό μακιγιάζ

by

Θες να μεγαλώσεις τα μάτια σου με το μακιγιάζ, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ικανοποιητικό; Ακολούθησε μικρά μυστικά και τρικς για να το πετύχεις:

  • Αρχικά, άπλωσε μια σκιά σε μπρονζέ απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο και μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού.
  • Στη συνέχεια, τράβηξε απαλά την άκρη του ματιού σου με το δάχτυλο, πέρασε μια γραμμή με καφέ μολύβι από τη μέση και μέχρι την εξωτερική γωνία. Αυτό δημιουργεί την οπτική ψευδαίσθηση ή καλύτερα ένα υπέροχο εφέ ότι το σχήμα του ματιού είναι μεγαλύτερο. Δώσε μόνο προσοχή στο να εφαρμόσεις το μολύβι όσο γίνεται πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων για να αποφύγεις μια παχιά γραμμή.
  • Τώρα, πέρασε μια ιριδίζουσα σκιά (σε όποια απόχρωση σου αρέσει και σου ταιριάζει) στην εσωτερική γωνία του ματιού. Με την λάμψη της θα φωτίσει τη σκιά που κάνει σ’ αυτό το σημείο η μύτη και θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει ακόμη πιο έντονο.
  • Έπειτα, εφάρμοσε λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Κάτι τέτοιο θα τονίσει το άσπρο των ματιών σου, κάνοντάς τα έτσι να δείχνουν και μεγαλύτερα.
  • Τέλος, χρησιμοποίησε λίγη μάσκαρα. Κράτησε το βουρτσάκι κάθετα και πέρασε τη μύτη από τη βάση των βλεφαρίδων. Με αυτό τον τρόπο απλώνεις ένα πλούσιο στρώμα στις ρίζες για περισσότερη ένταση στο βλέμμα. Ολοκλήρωσε, γυρνώντας το βουρτσάκι της μάσκαρα λοξά και κάνοντας ένα μικρό ζιγκ ζαγκ πάνω στις βλεφαρίδες, τραβώντας τις προς τα έξω.

Το νου σου όμορφε κόσμε στις μικρές κινήσεις που κάνουν τη διαφορά.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.