Οι θεραπείες της ακμής θέλουν χρόνο κι η εφηβεία διακρίνεται για την ανυπομονησία. Τι κάνεις;

by
  • 43
    Shares

Δεν είναι μόνο ότι η ακμή θέλει σωστό τρόπο προσέγγισης, αλλά κάποιος πρέπει να πει στη φίλη ή στο φίλο που βρίσκεται στην εφηβεία κι έχει να διαχειριστεί τα σημάδια της, ότι η ψυχραιμία, ο χρόνος και οι σωστοί σύμμαχοι μπορεί να φέρουν αποτελέσματα.

Τα κανάλια επικοινωνίας να ανοίξουν. Οι υποδείξεις και η κριτική να μείνουν στην άκρη. Δεν χωράνε εδώ μαθηματικοί υπολογισμοί. Μόνο αγάπη σηκώνει η ιστορία. Η κάθε βοήθεια μόνο πολύτιμη μπορεί να είναι. Βοήθεια. Επικοινωνία. Καμία λογική. Μόνο συναίσθημα. Και χρόνος. Δώσε χρόνο. Κι επειδή η εφηβεία διακρίνεται για την ανυπομονησία της, άφησε χρόνο πάνω στο γραφείου του έφηβου. Ακινητοποίησε φωνές και κινητοποίησε την τρυφεράδα. Φίλε γονιέ ψυχραιμία. Φίλη και φίλε στην εφηβεία χρειάζεσαι μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πίστη και ματιά μπροστά. Καθαρότητα στις επιθυμίες και κανένα κομφούζιο στους φόβους. Ο χρόνος είναι μαζί σας. Μαζί μας. Γονείς και έφηβοι μόλις γίνονται ένα.

Ας το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα, ότι οι θεραπείες για την ακμή είναι δύσκολες. Δεν είναι πάντα αποτελεσματικές κι ούτε δουλεύουν στο πι και φι. Κανένα θαύμα μην περιμένεις. Μόνο να σε φροντίζεις έφηβη φίλη μου. Να προσέχεις και να είσαι επιμελής στη ρουτίνα σου έφηβε φίλε μου. Να είσαι σταθερή αξία για το παιδί σου φίλε γονιέ. Μια αγκαλιά η ματιά χωρίς λέξεις. Προσήλωση στο στόχο. Η καθαρή επιδερμίδα είναι θέμα χρόνου.

Η ακμή συνήθως επιμένει. Κατανόηση θέλει όλο αυτό. Θεραπεύοντας την ακμή είναι σαν να τρέχει κανείς σε μαραθώνιο. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζει τις προσπάθειες και να είναι συνεπής ακολουθώντας την πορεία της θεραπείας. Να μένει πιστός στον στόχο και να πιστεύει στον εαυτό του. Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητος σύμμαχος να υπάρχει τριγύρω. Ο στόχος είναι ένας. Να περιοριστούν και να ελεγχθούν τα σπυράκια την περίοδο της ακμής και να επιταχυνθεί η πλήρης εξαφάνισή τους. Τόσο απλά. Κι αν γίνεται κι ανώδυνα. Πολλά είναι αυτά που κερδίζεις από το κομφούζιο της εφηβικής ακμής. 

Το συναισθηματικό τοπίο είναι θαμπό, αλλά όταν αποκτά νόημα κι ουσία, νιώθεις πως έχεις το χρόνο με το μέρος σου.  

πι.ες: Believe you can. Η Ducray είναι πάντα εδώ για να κερδίσεις χρόνο. Το αφρίζον ζελ της εκπληκτικής σειράς Keracnyl περιέχει Μυρτιδίνη Νέας Γενιάς, δεν περιέχει σάπωνες και καθαρίζει το δέρμα απαλά και σε βάθος. Oι δικοί μου έφηβοι το χρησιμοποιούν καθημερινά πια. Οι δερματολόγοι λένε ότι «μια ολοκληρωμένη φροντίδα με ένα καλό προϊόν καθαρισμού σε συνδυασμό με συμπληρωματική θεραπεία βοηθά στην εξάλειψη των ατελειών αλλά και εμποδίζει την επιδείνωσή τους.»

Η εφηβεία θέλει περισσότερη φροντίδα κι αγάπη από ποτέΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Μικρά μυστικά ομορφιάς για όλες τις ώρες #41

Τι σημαίνει να μπορείς να έχεις ένα τόσο ρυθμικό βηματισμό;

Αυτό είναι το αλφαβητάρι του καλοκαιριού

Όταν χρειαστείς δροσερή κρέμα ματιών και συμβουλή χρήσης για πολύ λαμπερό βλέμμα κλίκαρε εδώ

Φίλε μου αν είναι να εκτεθείς στον ήλιο, το νου σου να το κάνεις με ασφάλεια

mood of the facebook
mood of the instagram
mood of the pinterest
  • Ideias de Make com Muito Brilho para usar o ano todo!
  • #makeup #blue #blueeyeliner #look
  • Η Caudalie έχει την πιο σούπερ αντηλιακή σειρά για σένα που νοιάζεσαι για το περιβάλλον - Beauty Diaries
  • Άνοιξε τα μάτια σου και δες την ανάγκη σου για πιο λαμπερό βλέμμα - Beauty Diaries
  • Φιλία: Η απόλαυση της ανάγκης να δίνεις και να δίνεσαι - Beauty Diaries
  • Σημεία επαφής - Beauty Diaries
  • Απ' όλα τα ωραία, εσύ χρόνε, μόνο εσύ  - Beauty Diaries
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.

ινσταγκραμίσου