Οι θεραπείες της ακμής θέλουν χρόνο κι η εφηβεία διακρίνεται για την ανυπομονησία. Τι κάνεις;

by
  • 1
    Share

Δεν είναι μόνο ότι η ακμή θέλει σωστό τρόπο προσέγγισης, αλλά κάποιος πρέπει να πει στη φίλη ή στο φίλο που βρίσκεται στην εφηβεία κι έχει να διαχειριστεί τα σημάδια της, ότι η ψυχραιμία, ο χρόνος και οι σωστοί σύμμαχοι μπορεί να φέρουν αποτελέσματα.

Τα κανάλια επικοινωνίας να ανοίξουν. Οι υποδείξεις και η κριτική να μείνουν στην άκρη. Δεν χωράνε εδώ μαθηματικοί υπολογισμοί. Μόνο αγάπη σηκώνει η ιστορία. Η κάθε βοήθεια μόνο πολύτιμη μπορεί να είναι. Βοήθεια. Επικοινωνία. Καμία λογική. Μόνο συναίσθημα. Και χρόνος. Δώσε χρόνο. Κι επειδή η εφηβεία διακρίνεται για την ανυπομονησία της, άφησε χρόνο πάνω στο γραφείου του έφηβου. Ακινητοποίησε φωνές και κινητοποίησε την τρυφεράδα. Φίλε γονιέ ψυχραιμία. Φίλη και φίλε στην εφηβεία χρειάζεσαι μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πίστη και ματιά μπροστά. Καθαρότητα στις επιθυμίες και κανένα κομφούζιο στους φόβους. Ο χρόνος είναι μαζί σας. Μαζί μας. Γονείς και έφηβοι μόλις γίνονται ένα.

Ας το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα, ότι οι θεραπείες για την ακμή είναι δύσκολες. Δεν είναι πάντα αποτελεσματικές κι ούτε δουλεύουν στο πι και φι. Κανένα θαύμα μην περιμένεις. Μόνο να σε φροντίζεις έφηβη φίλη μου. Να προσέχεις και να είσαι επιμελής στη ρουτίνα σου έφηβε φίλε μου. Να είσαι σταθερή αξία για το παιδί σου φίλε γονιέ. Μια αγκαλιά η ματιά χωρίς λέξεις. Προσήλωση στο στόχο. Η καθαρή επιδερμίδα είναι θέμα χρόνου.

Η ακμή συνήθως επιμένει. Κατανόηση θέλει όλο αυτό. Θεραπεύοντας την ακμή είναι σαν να τρέχει κανείς σε μαραθώνιο. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζει τις προσπάθειες και να είναι συνεπής ακολουθώντας την πορεία της θεραπείας. Να μένει πιστός στον στόχο και να πιστεύει στον εαυτό του. Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητος σύμμαχος να υπάρχει τριγύρω. Ο στόχος είναι ένας. Να περιοριστούν και να ελεγχθούν τα σπυράκια την περίοδο της ακμής και να επιταχυνθεί η πλήρης εξαφάνισή τους. Τόσο απλά. Κι αν γίνεται κι ανώδυνα. Πολλά είναι αυτά που κερδίζεις από το κομφούζιο της εφηβικής ακμής. 

Το συναισθηματικό τοπίο είναι θαμπό, αλλά όταν αποκτά νόημα κι ουσία, νιώθεις πως έχεις το χρόνο με το μέρος σου.  

πι.ες: Believe you can. Η Ducray είναι πάντα εδώ για να κερδίσεις χρόνο. Το αφρίζον ζελ της εκπληκτικής σειράς Keracnyl περιέχει Μυρτιδίνη Νέας Γενιάς, δεν περιέχει σάπωνες και καθαρίζει το δέρμα απαλά και σε βάθος. Oι δικοί μου έφηβοι το χρησιμοποιούν καθημερινά πια. Οι δερματολόγοι λένε ότι “μια ολοκληρωμένη φροντίδα με ένα καλό προϊόν καθαρισμού σε συνδυασμό με συμπληρωματική θεραπεία βοηθά στην εξάλειψη των ατελειών αλλά και εμποδίζει την επιδείνωσή τους.”

Η εφηβεία θέλει περισσότερη φροντίδα κι αγάπη από ποτέΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Mα μπορεί μόνο ένα προϊόν περιποίησης να ανανεώσει κάθε επιδερμίδα σε 8 ημέρες (αλήθεια τώρα);

Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό που φωτίζει τη φροντίδα του εαυτού σου (συγκινήσου ελεύθερα και λάτρεψε κι άλλο το DOVE)!

Skin Icing: Το hot beauty trend που ξεκίνησε από το TikTok κάνει πια ομορφοχαμό παντού!

Υπάρχει σωστός τρόπος για την εφαρμογή ενός ελαίου στο πρόσωπο και κοίτα να τον υιοθετήσεις!

Έλαια προσώπου: Όλα όσα μ’ αρέσουν σ’ αυτά και κάποια πολύ ιδιαίτερα κι αγαπημένα που πρωταγωνιστούν στο μπουντουάρ μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.