Υπάρχει σωστός τρόπος για την εφαρμογή ενός ελαίου στο πρόσωπο και κοίτα να τον υιοθετήσεις!

by

Είναι πολλά τα έλαια που μ’ αρέσουν κι εδώ θα βρεις μόνο κάποια απ’ αυτά, αλλά θέλω να ξέρεις ότι τα έλαια δίνουν τόση κι άλλη τόση ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη. Κοίτα να τα προσθέσεις asap στην περιποίησή σου, προκειμένου να διαπιστώσεις και μόνη σου τη μαγική ικανότητα που έχουν να εισχωρούν σε βάθος και με συστηματική και σωστή χρήση μπορούν να επανορθώνουν φθορές και ρυτίδες σε χρόνο dt.

Πάμε τώρα στα βασικά. Ο σωστός τρόπος χρήσης είναι πάντα αυτός που σε ευχαριστεί. Ωστόσο, οι ειδικοί επιμένουν ότι δεν χρειάζονται υπερβολές στην ποσότητα και οφείλεις να δείξεις τρυφεράδα στη χρήση.

Είναι όντως φανταστικά στη χρήση τους τα έλαια προσώπου και ΝΑΙ ορκίζομαι προσωπικά ότι μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Σου προτείνω μάλιστα να δοκιμάσεις μαζί τους ένα συγκεκριμένο τελετουργικό και θα με θυμηθείς.

Ζέστανε το έλαιο ρίχνοντας 2 με 3 σταγόνες στις παλάμες σου και τρίψε τις απαλά. Αυτή η υπέροχη θερμότητα το κάνει να απορροφάται σωστότερα. Κι όπως είσαι, ταμπόναρε  ελαφρά τις παλάμες σου σ’ όλο το πρόσωπο. Επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει τις αισθήσεις σου με μιας να τονώνονται. Απόφυγε να απλώσεις το έλαιο όπως την κρέμα και πραγματικά νιώσε διαφορά και στην αναζωογονητική αίσθηση που αφήνει.

Το μόνο που θέλω να σου επισημάνω είναι να έχεις την προσοχή σου σ’ όλες τις παλάμες σου, που οφείλουν να αγκαλιάζουν τρυφερά το πρόσωπο από το κέντρο προς τα πλάγια, προκειμένου να απλωθεί τέλεια το έλαιο σε όλη την επιδερμίδα.

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτές τις αλλιώτικες κινήσεις περιποίησης (που κάνουν τη διαφορά).

 Comments

  1. Να σου πω την αλήθεια έλαιο δεν χρησιμοποιώ, πιστεύω ότι αυτό το τελετουργικό μου ταιριάζει κ διώχνει κ την ένταση της μέρας.Η χρήση γίνεται πρωί η βράδυ???

    1. Αγαπημένη φίλη, γίνεται και πρωι και βράδυ, αλλά αν είσαι απ’ αυτές που δεν αγαπάς το πλούσιο layering με προϊόντα ξεκίνα να το εντάξεις στη βραδινή σου ρουτίνα! 🙂

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

New Lift Integral: H Lierac επανασυστήνεται μέσα από την πιο αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης

Αναζωογόνησε και φώτισε την επιδερμίδα σου με το ωραιότερο highlighter

Αυτά και αν είναι νέα για το πιο πολυπόθητο gadget περιποίησης Foreo

Ariana Grande τι σου συμβαίνει κι αποχωρίστηκες την ψηλή αλογοουρά σου;

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.