Challenge αληθινής φροντίδας: Τι διαφορετικό κάνεις αυτές τις ημέρες απομόνωσης στο σπίτι;

by

Φίλες του Beauty Diaries μοιράστηκαν τις πιο απλές κι αλλιώτικες στιγμές ευεξίας εδώ, τώρα που το σπίτι αποτελεί το απόλυτο στέκι περιποίησης και περισυλλογής. Μέσα σε λίγες λέξεις είπαν όλα αυτά που κάνουν κι απολαμβάνουν μέσα σ’ ένα 24ωρο. Αποδέχθηκαν το challenge αληθινής φροντίδας και όλες, μα όλες έκαναν το #μένουμεσπίτι να αναβοσβήνει σα φωτεινός σηματοδότης υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι μερικές φορές το πρέπει βγάζει τη γλώσσα στο θέλω μας, με το μπορώ να αποκτάει σπουδαία ψυχοθεραπευτική διάσταση (που αναμφισβήτητα τονώνει πρόσωπο, σώμα και ψυχή). 

“Κάνω κάθε μέρα γιόγκα και διαλογισμό (για να κρατήσω ψηλά το ηθικό) και παρακολουθώ live στο igtv (από εξαιρετικούς καλλιτέχνες).”

Θώμη

“Podcasts, διαλογισμό, ξεκαθάρισμα – τακτοποίηση, online courses”.

Ιωάννα

“Στιγμές με την οικογένεια, που τόσο μας έλειπαν, μαγείρεμα και ύπνος!”

Αντιγόνη

“Σωστή περιποίηση (που στην καθημερινότητα ήταν πολυτέλεια να έχω χρόνο γι’ αυτό), βρίσκω χρόνο να κοιτάω το ταβάνι μου και διαβάζω για όλα εκείνα που αγαπώ. Πράγματα που με ευχαριστούν, δηλαδή, για να διώχνω την αρνητίλα.”

Έφη

“Ράβω, πλέκω, κάνω γερό come back στην κουζίνα, διαβάζω, τακτοποιώ, απολαμβάνω τις στιγμές στο σπίτι (δημιουργώντας για να μη κρασάρει ο δίσκος), σκέφτομαι θετικά.”

Γεωργία

“Κοιμάμαι καλά, γυμνάζομαι κάθε μέρα, τρώω πολύ και κάνω μάσκες προσώπου. Και ελπίζω να τελειώσει σύντομα όλο αυτό!”

Ευαγγελία

“Κοιμάμαι καλά. Διαβάζω, ακούω μουσική, χαλαρώνω με διαλογισμό, γράφω τους επόμενους στόχους μου, μιλάω μέσω Skype με τους αγαπημένους μου, που είναι μακριά μου #θαπερασεικαιαυτο…”

Eυσταθία

“Μοιράζω τον χρόνο της καθημερινότητας σε τακτοποίηση – καθαριότητα και οργάνωση, κάνω την δουλειά μου διαδικτυακώς, διαβάζω και βλέπω σειρές ή ταινίες! Ααα μαγειρεύουμε κιόλας για να μην αφήνουμε την δημιουργικότητα απ’έξω και σίγουρα είμαστε σε επικοινωνία με τους φίλους μας!”

Αναστασία

“Περισσότερος ύπνος, περισσότερο παιχνίδι με τα παιδιά, δουλειές που δεν προλάβαινα να κάνω. Ακόμα το ψάχνω το θέμα.”

Κλαίρη

“Επιτραπέζια παιχνίδια με την οικογένεια, μαγειρική και περισσότερη ξεκούραση!”

Σοφία

“Δουλεύω από το σπίτι και σε όσο χρόνο μου μένει μαγειρεύω, ακούω μουσική (για να σκέφτομαι θετικά) και με μπιουτοφροντίζω.”

Κέλλυ

“Ποδήλατο στο σπίτι! Έπαψε να είναι κρεμάστρα!”

Κλαίρη

“Ξεκίνησα και πάλι το διάβασμα, μαγειρική με αγάπη και φροντίδα, γράφτηκα σε κάποια σεμινάρια online σχετικά με την ειδική αγωγή που τα είχα καημό…  και δεν ξεχνώ να γράφω στο blog μου… επίσης κάθε βράδυ αφιερώνω ώρα στην περιποίηση της επιδερμίδας μου, ενώ μένω πολλές μέρες χωρίς μακιγιάζ και νομίζω ότι ξεκουράζεται το πρόσωπο μου!”

Έλενα

“Μεταφυτεύω κυκλάμινα, ρίγανη, δυόσμο κλπ. και θυμάμαι πόσο αγαπώ την κηπουρική. Νιώθω ευλογημένη που ο καλοκαιρινός μου προορισμός έγινε και χειμερινός!”

Αγγελική

“Τακτοποιώ και οργανώνω. Ακούω αγαπημένα τραγούδια, παίζω όνομα – ζώο- πράγμα με την κόρη μου, αλλά και κουίζ ερωτήσεων, κάνω χορογυμναστική, και ονειρεύομαι! Επικοινωνώ με φίλους και δημιουργώ στη μαγειρική.”

Μαίρη

“Πρωινό, καφεδάκι και ταβλάκι. Συνεχίζουμε με όλες τις δουλειές του σπιτιού και μαγείρεμα (φαγητό και γλυκό). Μεσημέρι ξεκούραση με παρέα ένα βιβλίο. Απόγευμα ταινία ή σειρές και βράδυ επιτραπέζια. 2 φορές την εβδομάδα φροντίδα γιατί δεν ξεχνάμε τα βασικά. Αυτή την εβδομάδα λέω να αρχίσω να βάφω έπιπλα με χρώματα κιμωλίας. Ευτυχώς μεγαλώνει η μέρα γιατί δεν φτάνει ο χρόνος.”

Αναστασία

Δεκτά και τα δικά σου εκεί σκουντήγματα έμπνευσης (σε σχόλια). Να σε φροντίζεις κόσμε! Η ομορφιά είναι συναίσθημα. 



Comments

  1. Πίνω τον καφέ μου καθιστή. Η μουσική παίζει. Η σιωπή μου αγκαλιάζει φόβους κι ελπίδες. Απολαμβάνω ένα τοστ που έφτιαξα με τα χεράκια μου. Πιάνω το βιβλίο. Διαβάζω μερικές σελίδες. Μετά εστιάζω στα λεπτά βαρεμάρας μου. Τι ωραία να βαριέσαι! Μαγειρεύω. Διαβάζω. Βαριέμαι. Κοιμάμαι. Διαβάζω. Μαγειρεύω. Βαριέμαι. Μαγεία!

  2. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω κάτσει στον καναπέ του σπιτιού μου τόσο πολύ. Λιώνω σε σειρές στο Netflix, κάνω beaute, φροντίζω τις σκέψεις μου και ονειρεύομαι καλύτερες ημέρες.

  3. Παίζω με τα κορίτσια μου, επικοινωνώ με τον άντρα μου και μιλάω πάνω από 2 λεπτά με τη μαμά σου στο τηλέφωνο. Έχω χρόνο για μάσκες κι έχω χρόνο να κάνω ένα μπάνιο με άλατα κι έλαια. Την επόμενη φορά μου έχω υποσχθεί να ανάψω και κεριά.

  4. Μαγειρεύω ό,τι ώρα θέλω, όποτε θέλω και κάνω ό,τι θέλω στο σπίτι. Μου λείπουν οι φίλες μου, αλλά κάνουμε skype. Γυμνάζομαι, τρώω, κοιμάμαι και ξεκουράζομαι. Έχω όλο το χρόνο για μένα.

  5. Επιτραπέζια, γαργάλημα, ύπνος, συζητήσεις, φόβοι κι ελπίδες μαζί. #μένουμεσπίτι κι όλα θα πάνε καλά και κάτι θα μάθουμε απ’ όλο αυτό.

  6. Ανοίγω φύλλο για πίτες, κάνω άπειρους κοιλιακούς, ονειρεύομαι και σχεδιάζω την κάθε στιγμή χωρίς στρες για το τώρα. Το μετά βλέπουμε…

  7. Δουλεύω πολλές ώρες από το σπίτι αλλά ακόμη κι έτσι χαίρομαι τα παιδιά μου! Παίζουμε επιτραπέζια, βάζω μουσική κ χορεύουμε, τελειώνω βιβλία που είχα αφήσει μισά!Ενυδατώνομαι, πειραματίζομαι στη μαγειρική κ κρατάω ημερολόγιο για να μην ξεχάσω…

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Aυτά που δεν συζητάμε πίσω από ένα ΥΠΕΡΟΧΟ skincare λανσάρισμα (που περιέχει μια πολύ σπουδαία καινοτομία)

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.