Εστίασε στα ωραία σου

by

Μεγαλώνεις και ομορφαίνεις. Συνήθως  δεν θέλεις να το δεις. Κοιτάς τον καθρέφτη και αντικρύζεις παραξενιές. Ε και; Δεν είναι αυτές όμορφες;  Αγάπησέ τις και κάνε το χρόνο φίλο σου.

Ξέφυγε από τα κλισέ και τα πρέπει των διαφημίσεων. Δεν είναι δουλειά σου. Η δική σου δουλειά είναι να αγαπήσεις εσένα γι’ αυτό που είσαι. Με περισσότερες ρυτίδες, με  όσο άγχος  αντέχεις για το σήμερα, με αγωνία για το μέλλον, με λιγότερα χρήματα, με περισσότερους λογαριασμούς, με λίγα κιλά παραπάνω. Είναι όμορφο να μεγαλώνεις. Είναι ακόμη ομορφότερο να το αποδέχεσαι. Εσύ, εγώ κι όλοι μας.

Η ζωή είναι μαγική για να σπαταλάς το χρόνο σου σε ανασφάλειες της εμφάνισής σου. Είσαι όμορφη όταν χαμογελάς. Είσαι όμορφη όταν μπορείς να σ’ αγαπάς για όσα καταφέρνεις μέσα στη μέρα.

-"Θέλω να κάνω μπότοξ και πλαστική στήθους", μου έγραψε η φίλη Ν. του Beauty Diaries. "Είμαι 33 και ο φίλος μου δεν με κοιτάζει με τον ίδιο ενθουσιασμό. Έχω πάρει κι αυτά τα 4 κιλά"...

-"Θα το πρότεινα να το κάνεις μόνο αν αυτό έκανε εσένα ευτυχισμένη και μόνο εσένα. Αν ήταν δική σου ανάγκη. Διαφορετικά, μείνε όπως είσαι και αγκάλιασέ τον, μίλησέ του και ξανακοιτάξου στον καθρέφτη. Είσαι πολύ όμορφη, απλώς είσαι κουρασμένη και δεν το βλέπεις. Περιμένω νέα σου". Αυτή ήταν η δική μου απάντηση στη φίλη του blog.

Δες τα πάντα αναζωογονητικά. Πάρε ανάσες. Βάλε μουσική. Δοκίμασε να κάνεις ξεκαθάρισμα σε ρούχα, βιβλία και μικροπράγματα, που δεν έχουν πια καμία θέση στη ζωή μου. Δοκίμασέ το! Είναι λυτρωτικό και απελευθερωτικό. Τα ξεκαθαρίσματα σε βοηθούν να βλέπεις την αληθινή ομορφιά σου. ‘Αφησε την πόρτα ανοιχτή να φύγουν σκέψεις, στιγμές κι άνθρωποι που δεν έχουν να σε διδάξουν τίποτα παραπάνω και επίτρεψε σ’ ό,τι νέο να κάτσει δίπλα σου.

Σε περιόδους κρίσης χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να κάνεις ξεκαθαρίσματα και κυρίως να σε αγαπήσεις, γιατί έτσι θα σ΄αγαπήσουν και οι άλλοι!

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Τη βρίκεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που είναι υλικό για μια ιδιαίτερη φροντίδα, που ταιριάζει σε κάθε τύπο (επιδερμίδας).Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ο οραματιστής hair stylist Vernon Francois κι αγαπημένος πολλών celebrities σε κάνει όχι μόνο να λατρέψεις τα σγουρά μαλλιά σου, αλλά να τα απογειώσεις!

Ό,τι μου τράβηξε την προσοχή αυτή την εβδομάδα

Curl Manifesto: Η επική σειρά για μπούκλες και η γνώση που χρειάζεσαι στις όποιες επιθυμίες σου για ωραία και σέξι κίνηση

Αυτός είναι ο απαλότερος αφρός καθαρισμού κι είναι must για όλες!

Σου’χω υπέροχα προϊόντα καθαρισμού που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.