Εσύ, πόσο χρόνο δίνεις μεταξύ της εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης;

by
 • 52
  Shares

Μια αιώνια ερώτηση. H απάντηση γυροφέρνει. Οι δερματολόγοι είναι οι απόλυτοι ειδικοί για να απαντήσουν. Κι οι απαντήσεις ποικίλουν.

Να σου πω κάτι πολύ ειλικρινά; Καμία σημασία δεν έχει στο τέλος ο σωστός χρόνος. Το σωστό το ορίζεις εσύ. Εσύ ξέρεις μόνο πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσεις από το ένα στο άλλο προϊόν. Εσύ ξέρεις την επιδερμίδα σου και τα όριά της. Δεν έχεις ίδια όρια σ’ αυτή με μένα ή με τη φίλη δίπλα σου. Το μόνο κοινό που μας ενώνει είναι η αγάπη για την περιποίηση. Την ποικίλα περιποίηση. Το layering στα προϊόντα.

Εντάξει, μπορείς αν τηρήσεις ευλαβικά κάποιους κανόνες να μεγιστοποιήσεις κάποια αποτελέσματα. Διαφορετικά, τι; Θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να αναδειχθεί η φυσική σου λάμψη. Οι κανόνες όμως είναι για να τους σπας και να κάνεις στο τέλος το δικό σου. Το δικό σου τέλειο και σωστό.

Όταν απορροφηθεί το ένα προϊόν περνάς στο επόμενο. Αυτό λένε οι δερματολόγοι. Χωρίς πολλά λόγια. Τόσο απλά, σε θέλουν να νιώσεις. Καμία φλυαρία. Μόνο αίσθηση. Δικό σου, λοιπόν το χρονοδιάγραμμα.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι κανένα χρονοδιακόπτη ανάμεσα στην εφαρμογή προϊόντων. Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός, καθώς ο χρόνος που απαιτείται για να εισχωρήσει ένα προϊόν στην επιδερμίδα και να απορροφηθεί (ακά στεγνώσει) ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα αυτής.

εις το επανιδείνΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά το’χουμε!

Aυτή είναι η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ κίνηση ομορφιάς που μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια!

Το jade roller είναι ένα ακόμη θαυματουργό beauty gadget, που αλλάζει τα δεδομένα της περιποίησής σου

O Όμιλος Estée Lauder Companies (ELC) συνεισφέρει στη στήριξη της ευημερίας των παγκόσμιων κοινοτήτων για τον COVID-19

Δοκίμασα και σου προτείνω ΥΠΕΡΟΧΕΣ sheet masks για τις online αγορές σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
 • Duft 101 + Guy Approved Scents  - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
 • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
 • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
 • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
 • makeup art
 • val's chaotic mind
 • Francesca Martinelli (@francescamartinelli.ph) • Foto e video di Instagram
 • THE ART OF COLLAGE By Doug & Gene Meyer -  dougandgene.blogspot.com/2012/03/art-of-collage-by-doug-gene-meyer.html
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.

ινσταγκραμίσου