Εσύ, πόσο χρόνο δίνεις μεταξύ της εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης;

by

Μια αιώνια ερώτηση. H απάντηση γυροφέρνει. Οι δερματολόγοι είναι οι απόλυτοι ειδικοί για να απαντήσουν. Κι οι απαντήσεις ποικίλουν.

Να σου πω κάτι πολύ ειλικρινά; Καμία σημασία δεν έχει στο τέλος ο σωστός χρόνος. Το σωστό το ορίζεις εσύ. Εσύ ξέρεις μόνο πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσεις από το ένα στο άλλο προϊόν. Εσύ ξέρεις την επιδερμίδα σου και τα όριά της. Δεν έχεις ίδια όρια σ’ αυτή με μένα ή με τη φίλη δίπλα σου. Το μόνο κοινό που μας ενώνει είναι η αγάπη για την περιποίηση. Την ποικίλα περιποίηση. Το layering στα προϊόντα.

Εντάξει, μπορείς αν τηρήσεις ευλαβικά κάποιους κανόνες να μεγιστοποιήσεις κάποια αποτελέσματα. Διαφορετικά, τι; Θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να αναδειχθεί η φυσική σου λάμψη. Οι κανόνες όμως είναι για να τους σπας και να κάνεις στο τέλος το δικό σου. Το δικό σου τέλειο και σωστό.

Όταν απορροφηθεί το ένα προϊόν περνάς στο επόμενο. Αυτό λένε οι δερματολόγοι. Χωρίς πολλά λόγια. Τόσο απλά, σε θέλουν να νιώσεις. Καμία φλυαρία. Μόνο αίσθηση. Δικό σου, λοιπόν το χρονοδιάγραμμα.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι κανένα χρονοδιακόπτη ανάμεσα στην εφαρμογή προϊόντων. Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός, καθώς ο χρόνος που απαιτείται για να εισχωρήσει ένα προϊόν στην επιδερμίδα και να απορροφηθεί (ακά στεγνώσει) ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα αυτής.

εις το επανιδείνΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Aυτά που δεν συζητάμε πίσω από ένα ΥΠΕΡΟΧΟ skincare λανσάρισμα (που περιέχει μια πολύ σπουδαία καινοτομία)

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.