Τώρα μπορείς να μάθεις αν υπάρχεις σωστός τρόπος που τοποθετούνται τα eye patches

by

Tα eye patches είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φωτίσεις τα μάτια σου και να αντιμετωπίσεις την όποια κούραση σ’ αυτά, το θέμα, όμως, είναι τα βάζεις σωστά; 

Την είχα την απορία μου αν ξέρουμε πώς πρέπει να φορεθούν. Και τοποθετήθηκα. Ή καλύτερα ποσταρίστηκα στον λογαριασμό μου στο instagram. Κι εν μέσω φουλ δουλειάς φιγουράρω με τα πιο λατρεμένα eye patches της Frezyderm κι είπα να ρωτήσω αν ξέρουμε τελικά όλες ποια είναι η σωστή πλευρά – φορά κλπ. κι αν υπάρχει τελικά σωστό σ’ όλο αυτό. Πήρα τόσες κι άλλες τόσες απαντήσεις και έκανα και το σχετικό μου ρεπορτάζ και τελικά έχω μερικά πολύ ενδιαφέροντα να μοιραστώ μαζί σου.

 

Το μικρότερο κομμάτι από τα eye patches συνήθως ξέρεις ή το τοποθετείς αυτόματα στην εσωτερική πλευρά του ματιού σου. Κι εδώ λοιπόν λέγονται πολλά: Αρχικά, ανάλογα με το eye patch που χρησιμοποιείς και τι ανάγκη θέλει να καλύψει. Όταν η ανάγκη είναι γραμμές έκφρασης και ρυτίδες γύρω από τα μάτια το μικρότερο κομμάτι πάει εσωτερικά και το μεγαλύτερο εξωτερικά. Κι αυτό γιατί το εξωτερικό και μεγαλύτερο κομμάτι οφείλει να πιάσει μεγαλύτερη επιφάνεια, προκειμένου να διαχειριστεί κι αναλόγως το αποτέλεσμα (στην προκειμένη την αντιμετώπιση των ρυτίδων).

Όταν χρησιμοποιείς eye patches για να αντιμετωπίσεις μαύρους κύκλους, σακούλες και γενικότερα κούραση, τότε το μεγαλύτερο κομμάτι πάει εσωτερικά (δηλαδή κάτω από τα μάτια) και το μικρότερο εξωτερικά (δηλαδή δίπλα από τα μάτια).

Οπότε, το πώς χρησιμοποιείς τα eye patches έχει να κάνει με τις ανάγκες που θες να καλύψεις. Δεν υπάρχει σωστότερο, αλλά μόνο βολικότερο για σένα!

Το νου σου όμορφε κόσμε (να βλέπεις τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα)Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Γιατί το highlighter είναι ένα από τα πιο must προϊόντα μακιγιάζ του καλοκαιριού;

Το 100% vegan -και δροσερό- άρωμα της Carolina Herrera -σε σχήμα skateboard- υπερασπίζεται τη νεότητα!

Η Grown Alchemist έχει το ωραιότερο mini skincare kit!

H Pocket Palette Sun Shadow της Sephora Collection είναι ό,τι πιο ωραίο σε παλετάκι σκιών

Οι μικρές πλεξούδες είναι η μεγαλύτερη καλοκαιρινή τάση για τα μαλλιά

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.